Date companie
 
 
 
 

Locatarii unui bloc din Giulești, evacuați din cauza fumului de la un scuter care a luat foc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : giulesti, ancheta, locatari, bloc, foc, evacuati, fum, scuter
 

Panică în cartierul bucureșten Giulești! Locatarii unui bloc au fost evacuați, după ce un fum gros a invadat întregul imobil. Opt persoane, printre care și doi copii, s-au intoxicat cu monoxid de carbon și au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Totul ar fi pornit de la un scuter care a luat foc.

VOX "Ardea în spate scuterul, un scuter parcat în spatele blocului și am sunat la pompieri."

ALEXANDRU BONTEA, medic, S.M.U.R.D. București "O alta persoana refuzand transportul la spital, facand un atac de panica, refuzand trasportul la spital, in acelasi timp spunand ca a avut tendinta de a se arunca de la etajul 1 din cauza unei conducte de gaze, că i-a fost frică să nu explodeze."

VOX "Am reușit sa iesim impreuna cu nepotica si cu fetita. Ne-au evacuat pompierii, ne au spus sa iesim pana iese tot fumul din cladire, din bloc."

CRISTIAN VÂLCU, plutonier adjunct, I.S.U. București "La sosirea noastră, foarte mult fum, incendiul se propaga la o altă încăpere, probabil a administrației, panică în rândul cetățenilor, s-a trecut la evacuarea cetățenilor și verificarea tuturor apartamentelor, pentru a nu fi surprinse persoane care solicitau să fie evacuate."

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a deschis o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Activități atractive, la Opera Comică pentru Copii ( 5 Iunie 2021 )

  Curtea Operei Comice pentru Copii din Calea Giulești, transformată într-un adevărat parc de distracții pentru copiii de toate vârstele. Activitățile propuse de instituția de cultură dedicată celor mici sunt atractive...

 • Anchetă în cazul trenul rămas fără frâne, care a rupt macazul ( 2 Iunie 2021 )

  Anchetă în cazul trenului Regio de pe ruta București Craiova, care a rămas fără frâne, marți seară, pe raza județului Argeș! Garnitura s-a oprit din inerție, la 300 de metri de Gara Golești...

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Un bloc cu 14 etaje din București, fără cale de acces pietonal ( 4 Aprilie 2021 )

  Situație absurdă pentru locatarii unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Ademeniți cu promisiuni de locuințe liniștite, cu acces lejer către oraș, locatarii blocului cu 14 etaje, situat pe bulevardul Timișoara, au constatat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2