Date companie
 
 
 
 

Locuitorii din comunele județului Ilfov suferă din cauza transportului și a șomajului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, transport, scoala, promisiuni, pret, copii, Ilfov, campanie, locuitori, munca, locale, locuri, microbuze, calatorie, decembrie
 

Alegerile locale s-au incheiat, alesii intra in paine, iar alegatorii asteapta indeplinirea noianului de promisiuni din campania electorala. Locuitorii din localitatile învecinate Bucureștiului au un necaz aparte, pe care administratiile anterioare nu au reusit sa-l rezolve. De când au rămas fără cursele RATB, localnicii spun că au ajuns la mana celor cu microbuze particulare. Fiecare cursa cu microbuzul e un calvar, din cauza ca programul e dupa cum vrea soferul, calatorii sunt inghesuiti ca sardelele, iar plata calatoriei este mult mai piparata fata de cea cu RATB-ul. Unii au ajuns sa-si retraga copiii de la scoala din Bucuresti, din cauza ca nu mai fac fata cu cheltuielile de transport. Este si cazul locuitorilor din comuna 1 Decembrie, situata la 25 de kilometri de Bucuresti.

VOX "Este 40.000 numai dus. RATB-ul era altceva! 15.000!"

VOX "Faceti si dumneavoastra socoteala! Am 7 milioane salariu si dau 8 lei pe transport. Am o fetita la liceu in Bucuresti si dau 15 lei pe zi."

PETRE GHEORGHE, primar, com. 1 Decembrie, jud. Ilfov "Este incredibil ca, in anul 2012, cetatenii din localitatea noastra, din doi copii pe care pe care ii au la scoala si in oras, isi retrag cate un copil din cauza transportului in comun. Nu se poate! Trebuie, trebuie rezolvata aceasta problema si o voi rezolva."

VOX "Problema e ca ITB-ul trebuie repus pe pozitie si tine de organizarea lor interna"

O alta problema a ilfovenilor o reprezinta lipsa locurile de munca, iar oamenii isi pun sperantele in noile administratii. In aceasta privinta, locuitorii din sudul judetului Ilfovului ar putea avea mai multe sanse. Le trebuie doar putina rabdare, pana la anu', cand ar trebui sa inceapa constructia aeroportului de la Adunatii Copaceni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2