Date companie
 
 
 
 

Locuitorii din Mangalia fac frigul în case, ca și anul trecut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, mangalia, calorifere
 

Crăciun la congelator, în Mangalia, acolo unde locuitorii stau de zece zile fără căldură în locuințe! Atmosfera glaciară din locuințe a devenit însă o tradiție în orașul de la malul mării, după ce, și iarna trecută, oamenii au avut caloriferele reci. Primarul, care s-a lăudat în campanie că va rezolva, cu prioritate, această problemă, dă acum vina pe rețeaua de distribuție uzată și pe ploaie.

AMBIANȚĂ (o băbuță în casă care aproape plânge): "- E rece gheață.- De când? - De trei zile. Dar nu se poate, iar o luăm ca astă iarnă?"

AMBIANȚĂ:"- Funcționează centrala? - O să funcționeze. Avem puține probleme..."

VOX, președinte asociația de locatari: "Nu este căldură din cauză că combustibilul este prost. Nu își face arderea cum trebuie și nu are putere calorică să încălzească apa. Merg cazanele în gol, lumea este nemulțumită, banii îi plătesc la întreținere."

Oamenii se plâng că sunt duși cu vorba de la o zi la alta.

AMBIANȚĂ (vorbesc la telefon): "- Haideți că poate se rezolvă astăzi. - Doamnă, poate ni se spune de nu știu câte zile. - Da, vă înțeleg, dar nu pot să vă promit exact."

VOX: "- Câte grade aveți în casă? - Cred că avem vreo 15. Băgăm caloriferul. Se face căldură numai într-o cameră, vă puteți da seama. "

În afară de echipamentele vechi, edilul a mai găsit un vinovat: natura.

CRISTIAN RADU, primar, Mangalia: "Sunt sincope în furnizarea agentului termic. Punctele termice pe care noi le-am preluat, și care în acte scria că sunt renovate, (...) plouă în punctele termice, în punctele de comandă. Sunt câteva puncte termice pe care le vom remedia în cel mai scurt timp."

Prețul gigacaloriei ajunge la aproape 300 de lei în Mangalia, fiind unul dintre cele mai ridicate din țară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul locuitorilor din cartierul Aviației, lăsați de R.A.D.E.T. fără apă caldă și căldură ( 3 Noiembrie 2019 )

  Protest al locuitorilor din Aviației, considerat cel mai bogat cartier din București, dar văduvit de mai bine de trei luni, de apă caldă și căldură. Asta, din cauza lucrărilor executate în rețeaua administrată de R.A.D.E.T., care...

 • Dezvăluiri în ancheta privind împușcăturile din Mangalia ( 20 August 2019 )

  Apar noi dezvăluiri în cazul celor doi bărbați împușcați, luni, într-o casă din Mangalia. Potrivit comunicatului Poliției Mangalia, agenții care au intervenit la fața locului au fost nevoiți să folosească o grenadă lacrimogenă, din cauză...

 • Atac ucigaș cu o armă de vânătoare, la Mangalia ( 19 August 2019 )

  Atac armat soldat cu un mort și un rănit, în Mangalia! Este vorba de doi bărbați, ambii de 44 de ani, care au fost împușcați de un alt bărbat, în vârstă de 42 de ani, cu o armă de vânătoare. Atacul ar fi avut loc pe o stradă...

 • Dosare penale pentru infracțiuni, în porturile de la Marea Neagră ( 21 Iulie 2019 )

  Dosare penale, după perchezițiile făcute de polițiști în porturile de la Marea Neagră! Prejudiciul total în dosare este de trei milioane de euro. Controalele au fost efectuate de la începutul anului și până în prezent, în porturile..

 • RADET se pregătește de sezonul de încălzire ( 1 Octombrie 2018 )

  RADET anunță că rețeaua de termoficare este pregătită pentru noul sezon de încălzire. Compania poate furniza căldură, la cerere, spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni și altor instituții.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2