Date companie
 
 
 
 

Locuitorii din Mangalia fac frigul în case, ca și anul trecut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caldura, mangalia, calorifere
 

Crăciun la congelator, în Mangalia, acolo unde locuitorii stau de zece zile fără căldură în locuințe! Atmosfera glaciară din locuințe a devenit însă o tradiție în orașul de la malul mării, după ce, și iarna trecută, oamenii au avut caloriferele reci. Primarul, care s-a lăudat în campanie că va rezolva, cu prioritate, această problemă, dă acum vina pe rețeaua de distribuție uzată și pe ploaie.

AMBIANȚĂ (o băbuță în casă care aproape plânge): "- E rece gheață.- De când? - De trei zile. Dar nu se poate, iar o luăm ca astă iarnă?"

AMBIANȚĂ:"- Funcționează centrala? - O să funcționeze. Avem puține probleme..."

VOX, președinte asociația de locatari: "Nu este căldură din cauză că combustibilul este prost. Nu își face arderea cum trebuie și nu are putere calorică să încălzească apa. Merg cazanele în gol, lumea este nemulțumită, banii îi plătesc la întreținere."

Oamenii se plâng că sunt duși cu vorba de la o zi la alta.

AMBIANȚĂ (vorbesc la telefon): "- Haideți că poate se rezolvă astăzi. - Doamnă, poate ni se spune de nu știu câte zile. - Da, vă înțeleg, dar nu pot să vă promit exact."

VOX: "- Câte grade aveți în casă? - Cred că avem vreo 15. Băgăm caloriferul. Se face căldură numai într-o cameră, vă puteți da seama. "

În afară de echipamentele vechi, edilul a mai găsit un vinovat: natura.

CRISTIAN RADU, primar, Mangalia: "Sunt sincope în furnizarea agentului termic. Punctele termice pe care noi le-am preluat, și care în acte scria că sunt renovate, (...) plouă în punctele termice, în punctele de comandă. Sunt câteva puncte termice pe care le vom remedia în cel mai scurt timp."

Prețul gigacaloriei ajunge la aproape 300 de lei în Mangalia, fiind unul dintre cele mai ridicate din țară.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2