Date companie
 
 
 
 

Locuitorii din Ramnicu Sarat isi achita amenzile muncind in folosul comunitatii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ramnicu, sarat, locuitori, munca, folosul, comunitatii
 

Locuitorii din Ramnicu Sarat isi achita amenzile muncind cu ora in folosul comunitatii. Este vorba despre cei care nu au bani pentru plata sanctiunilor si nici bunuri ce pot fi confiscate. La sfarsitul anului trecut Primaria din Ramnicu Sarat avea de recuperat amenzi in valoare totala de circa 60 de miliarde de lei vechi. Multi dintre datornici au fost somati sa-si plateasca amenzile, insa la buget au fost incasate doar 3 miliarde de lei vechi. Prin urmare, Primaria i-a obligat pe restantierii care nu detin bunuri ce pot fi confiscate la munca in folosul comunitatii.

ALINA CORBU, consilier juridic, Primaria Rm. Sarat "Au fost trimise somatii catre Politia Romana, Politia locala, Jandarmerie si Politia Transport Feroviar pentru ca organele din cadrul acestor institutii sa inainteze documentele in fata instantei de judecata in vederea inclocuirii debitelor respective cu munca in folosul comunitatii."

Pana in prezent au primit mandate de executare peste 150 de rau-platnici. Cei mai multi si-au achitat datoriile muncind in cadrul Administratiei Domeniului Public.

ALINA CORBU, consilier juridic, Primaria Rm. Sarat "La ora actuala avem 152 de mandate, executate in proportie de 75%."

Instanta acorda rau-platnicilor un termen de 30 de zile in care isi pot plati amenzile. In cazul in care nu respecta termenul, ei trebuie sa presteze ore de munca in folosul comunitatii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2