Date companie
 
 
 
 

Locuitorii din Slobozia au petrecut revelionul în stradã, cu 3 zile mai devreme

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ialomita, artisti, slobozia, concert, foc, oameni, revelion, artificii
 

Revelion în avans, la Slobozia! Locuitorii orașului din județul Ialomița, au avut parte, la sfârșitul săptămânii trecute, de un concert de zile mari. Administrația locală a organizat petrecerea de Anul Nou, cu trei zile mai devreme, pe motiv că artiștii au tarife mai mici fațã de noapte dintre ani.

AMBIANȚÃ "La Mulți Ani! La Mulți Ani! La mulți Ani!! Primul loc!"

Sute de oameni s-au strâns în centrul orașului, unde au dansat, au cântat și au aprins artificii.

AMBIANȚÃ "Foarte bine, foarte bine, acolo, în spate! "

VOX "Am venit cu copilul, sa vizionăm spectacolul și ne încălzim."

VOX "- Te distrezi? - Da, mă distrez! E frumos, o atmosferă frumoasă."

VOX "- Toata lumea e fericită. - V-ați pus o dorință în seara asta? - Mi-am pus o dorință mare, să mi se mărească salariul."

VOX "La Multi Ani, 2014!"

Și pentru cã a fost o petrecere de Revelion în toatã regulã, oamenii s-au îmbrãțișat, și-au urat la mulți ani și chiar și-au pus dorințe pentru noul an. Asta chiar dacă, în loc de șampanie, s-au încãlzit cu țuicã fiartã.

AMBIANȚÃ "La mulți ani!"

ALEXANDRU STOICA, primar, Slobozia "La noi, 2014 a venit mai repede. Am hotărât să facem mai devreme, când artiștii sunt mai liberi și ne putem bucura de calitațile unor artiști mai de soi, așa. "

Spectacolul a costat municipalitatea 25.000 lei. Totuși, edilii din Slobozia au păstrat bani și pentru un foc de artificii, în noaptea dintre ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pescador turcesc prins la braconaj, somat cu focuri de avertisment ( 16 Martie 2021 )

  Pescador turcesc, prins la braconaj pe Marea Neagră, în zona economică exclusivă a României! Polițiștii de frontieră au depistat ambarcațiunea la o distanță de aproximativ 48 mile marine de localitatea tulceană...

 • Știrile, emisiunile, si filmele difuzate, duminică, de Național TV, în topul preferințelor ( 4 Ianuarie 2021 )

  Programele Național TV, în topul preferințele telespectatorilor! Știrile, emisiunile și filmele difuzate de Național TV au înregistrat, și duminică, cifre spectaculoase de audiență. Ziua a început cu reluarea „Start Revelion"...

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV ( 1 Ianuarie 2021 )

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 • „Start Revelion”, spectacolul special pentru noaptea dintre ani, la Național TV ( 27 Decembrie 2020 )

  Spectacol special, pe Național TV, în noaptea de Revelion! Pe 31 decembrie, la ora 22:00 se va da startul distracției cu „Start Revelion” un spectacol de televiziune total, pregătit în detaliu pentru a încânta...

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2