Date companie
 
 
 
 

Locuitorii din Slobozia au petrecut revelionul în stradã, cu 3 zile mai devreme

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ialomita, artisti, slobozia, concert, foc, oameni, revelion, artificii
 

Revelion în avans, la Slobozia! Locuitorii orașului din județul Ialomița, au avut parte, la sfârșitul săptămânii trecute, de un concert de zile mari. Administrația locală a organizat petrecerea de Anul Nou, cu trei zile mai devreme, pe motiv că artiștii au tarife mai mici fațã de noapte dintre ani.

AMBIANȚÃ "La Mulți Ani! La Mulți Ani! La mulți Ani!! Primul loc!"

Sute de oameni s-au strâns în centrul orașului, unde au dansat, au cântat și au aprins artificii.

AMBIANȚÃ "Foarte bine, foarte bine, acolo, în spate! "

VOX "Am venit cu copilul, sa vizionăm spectacolul și ne încălzim."

VOX "- Te distrezi? - Da, mă distrez! E frumos, o atmosferă frumoasă."

VOX "- Toata lumea e fericită. - V-ați pus o dorință în seara asta? - Mi-am pus o dorință mare, să mi se mărească salariul."

VOX "La Multi Ani, 2014!"

Și pentru cã a fost o petrecere de Revelion în toatã regulã, oamenii s-au îmbrãțișat, și-au urat la mulți ani și chiar și-au pus dorințe pentru noul an. Asta chiar dacă, în loc de șampanie, s-au încãlzit cu țuicã fiartã.

AMBIANȚÃ "La mulți ani!"

ALEXANDRU STOICA, primar, Slobozia "La noi, 2014 a venit mai repede. Am hotărât să facem mai devreme, când artiștii sunt mai liberi și ne putem bucura de calitațile unor artiști mai de soi, așa. "

Spectacolul a costat municipalitatea 25.000 lei. Totuși, edilii din Slobozia au păstrat bani și pentru un foc de artificii, în noaptea dintre ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Patru copilași au murit în incendiul care le-a cuprins casa ( 16 Ianuarie 2020 )

  Tragedie cumplită la Timișoara! Patru copii cu vârste cuprinse între 4 luni și șase ani au murit după ce le-a luat foc casa. Copiii erau în grija fratelui mai mare, în vârstă de 14 ani. Incendiul a izbucnit miercuri seara, când...

 • De Revelion, cu Favorit TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Favorit TV v-a pregătit o noapte pe cinste, la trecerea în 2020! Artiștii dumneavoastră preferați, Nicolae Botgros și "Lăutarii din Chisinău", Orchestra fraților Advahov, Mioara Velicu, Cristina Turcu Preda, Emilia Ghinescu sau Gheorghe Turda, alături de primitoarea gazdă Raluca Diaconu v-au fost alături, la final de 2019 și încă din primele minute ale noului an. 

 • Revelion cu Național TV ( 1 Ianuarie 2020 )

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea AVEM CHEF DE REVELION, difuzată intre orele 20:00 si 00:30 a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 242.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor dumneavoastră. Gazdele dumneavoastră, Corina Chiriac și Adrian Enache v-au oferit o noapte incendiară iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Superstiții de Anul Nou, în țară ( 31 Decembrie 2019 )

  Superstițiile fac parte din viața multora dintre noi. Iar de Revelion, mai mult decât oricând, păstrăm anumite obiceiuri pentru a ne asigura că ne va merge bine în anul următor. 

 • Revelion de cinci stele, la Național TV ( 28 Decembrie 2019 )

  Noi dezvăluiri din programele speciale din noaptea de Revelion, de la Național TV. Veți avea ”Chef de Revelion”, împreună cu Corina Chiriac si Adrian Enache. Patru ore și jumătate de muzică populară, ușoară și de petrecere...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2