Date companie
 
 
 
 

Locuitorii dintr-o comună prahoveană, terorizați de porcii mistreți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, atac, locuitori, oameni, porci, mistreti, culturi, gornet, cricov
 

Situație disperată într-o comună din județul Prahova! Porcii mistreți au distrus zeci de hectare cultivate cu grâu și lucernă, în Gornet Cricov. Mai rău, sălbăticiunile au atacat și câțiva localnici! Speriați, oamenii cred că singura soluție ca să scape de necaz este să împuște mistreții.

AMBIANȚĂ: "Râmăturile ajung la cel puțin jumătăte de metru pe alocuri. N-ai cum să le mai îndrepți, decât cu o nouă cultură."

VOX "Ne-au intrat în grădină, ne batem cu ei. E cât un vițel din ăla. E mare."

ION CĂLIN, primar, com. Gornet Cricov, jud. Prahova "Avem 40 de hectare compromise total. Nu mai putem lucra. Ajunge la un 1,4 miliarde."

Oricât au încercat localnicii să alunge mistreții, se pare că animalele înfometate nu au teamă de nimeni și de nimic.

ION CĂLIN, primar, com. Gornet Cricov, jud. Prahova "Cred că am peste 100 de cereri depuse A.J.P.S., la I.T.R.T.S.V., plus adrese la Ministerul Mediului. S-au lovit de legea 407, care protejează vânatul."

Reprezentantii Comisariatului Silvic și de Vânătoare spun că vor trimite o comisie în zona în zilele următoare, pentru a vedea care este situația la fața locului și a stabili măsurile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2