Date companie
 
 
 
 

Locuitorii unui cartier din Pitești, deranjați de construirea unui supermarket

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, verificari, lucrari, blocuri, primarie, pitesti, supermarket, locuitori, pereti, copaci, constructii, garduri
 

Un supermarket din Pitești este ridicat cu scandal! Locuitorii din zonă îi acuză pe constructori că au distrus garduri și copaci, iar pereții blocurilor de locuințe au început să se crape.

AMBIANȚĂ: "Nu vrem să ni se taie pomii! Ne-am săturat! În Germania nu taie o buruiană!"

VOX "Salcia se usucă, că i-au tăiat rădăcinile. Nucul vrea să-l taie! Gardul vrea să-l ia! Unde să stau? Stau la etajul trei, pe soare! Vreau să stau pe o bancă liniștită, la umbră!"

AMBIANȚĂ "- Uitați-vă! – Asta din ce cauză este? – Păi, dacă au trecut cu mașinile pe aici! Pe la geamul nostru! Ia, uitați și acolo!"

În urma scandalului izbucnit, unul dintre reprezentanții supermarketului a încercat să discute cu oamenii nemulțumiți.

AMBIANȚĂ "Am venit să văd despre ce e vorba și, dacă vreți, să măsurăm la virgulă, aduc un topometrist. Că nu suntem în junglă aici să facă fiecare ce vrea!"

Locatarii au depus plângeri la primărie și la mediu și reprezentanții celor două instituții spun că vor face verificări. Până atunci, lucrările continuă!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nereguli grave, în școlile din Capitală, înaintea începerii cursurilor ( 11 Septembrie 2020 )

  Nereguli grave descoperite de inspectorii ISU în școlile din Capitală, cu doar câteva zile înainte de începerea cursurilor! Ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au efectuat, în ultima săptămână, mai multe controale la unitățile de învățământ din Municipiul București și din județul Ilfov.

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-un sat din județul Sălaj ( 17 August 2020 )

  Polițiști atacați cu bâte și pietre, într-o localitate din județul județul Săla! Potrivit mesajului postat pe pagina de socializare a sindicaliștilor Europol, doi politiști din cadrul Secției Rurale Nușfalău, aflată în subordinea...

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2