Date companie
 
 
 
 

Lucian, Bolcaș, avocatul fostului premier Adrian Năstase, propus judecător la C.C.R.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, senat, curtea, constitutionala, grup, judecator, lucian, bolcas, propus, motoc
 

Lucian Bolcaș o va schimba pe Iulia Motoc la Curtea Constituționalã, dar și balanța puterii într-una dintre cele mai importante instituții din România. Avocatul fostului premier Adrian Nãstase, Lucian Bolcaș, este propunerea grupului PSD din Senat și vine sã încline în favoarea USL balanța puterii, la Curtea Constituționalã.

LUCIAN BOLCAȘ, avocat "Eu nu cred că o balanță la C.C.R. se înclină numeric în raport cu cine te-a propus. Nu vin cu idei preconcepute, vin doar cu idei constructive."

CRIN ANTONESCU, presedinte PNL "Am fost consultat și sunt de acord. Este o personalitate cunoscută și recunoscută în lumea juridică, cu îndelungată experiență juridică."

AUGUSTIN ZEGREAN, președinte C.C.R. "În trei zile de la data când postul rămâne vacat, sunt obligat să cer Senatului înlocuitor. Cred că, în 17 decembrie, vom trimite."

LUCIAN BOLCAȘ, avocat "Pentrut orice fel de jurist, o asemenea poziție reprezintă încununarea întregii sale cariere. Nu vin cu idei preconcepute, vin doar cu idei constructive. Pentru mine, spre deosebire de punctul de vedere al predecesoarei mele, funcția parlamentară este esențială. Trebuie să fie respectata!"

Lucian Bolcaș ar urma sã preia funcția de judecător la Curtea Constituțională, la finalul lunii decembrie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2