Date companie
 
 
 
 

Lucian Bute ar putea boxa și în România pentru titlul mondial

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parlament, meci, roberta anastase, bute, box, merite sportive, placheta
 

Lucian Bute ar putea boxa și în România. Mai mulți deputați i-au promis pugilistului că vor sprijini organizarea unei gale pentru titlul mondial, în țara noastră, anul viitor. Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, le-a făcut o vizită parlamentarilor. Din partea conducerii Camerei Deputaților, Bute a primit o plachetã în semn de recunoaștere a meritelor sale sportive.

LUCIAN BUTE - campion mondial la box: "Am venit din Las Vegas unde am semnat pentru urmãtoarele trei meciuri, dar am pus o clauzã în contract - de a-mi apãra centura în România."

ROBERTA ANASTASE - presedinte Camera Deputatilor: "Dacã eu ca femeie m-am trezit la cinci dimineata sã vãd un meci de al lui si am rezonat, voi bãrbatii ati simtit cu tot sufletul. Ar fi un vis împlinit al românilor dacã el ar boxa si în România."

RADU ZATREANU - deputat PD-L: "Sper sã reusim sã aducem aceasta galã de box în România."

LUCIAN BUTE - campion mondial la box: "Sincer sã fiu, în momentul de fatã nu mai cred, pentru cã am avut promisiunea în aceastã varã, dar nu a fost finalizatã. Îmi doresc din tot sufletul sã boxez în România."

Lucian Bute și-a păstrat, pentru a șasea oară, titlul mondial, după ce l-a învins pe 16 octombrie, la Montreal, prin knock-out, pe americanul Jesse Brinkley.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2