Date companie
 
 
 
 

Lucian Bute va promova în lume brandul turistic al României

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elena udrea, lucian bute, frunza Romaniei, boxer, pugilist, sigla brandului turistic, promovearea turismului romanesc
 

Lucian Bute va duce frunza României peste mări si țări! Faimosul boxer va promova imaginea turistică a statului nostru în toată lumea. In noua sa calitate, pugilistul va purta sigla brandului turistic în meciurile pe care le va disputa.

ELENA UDREA - Ministrul Turismului: "E un moment important pentru turismul românesc, e un moment în care am reusit sã inițiem o colaborare de viitor. Brandul turistic al României sã fie promovat cu imaginea unui pugilist român, cel mai mare. Credem cã va face atractivã tara noastrã pe pieþele din SUA, America de Nord, unde ne-am stabilit ca destinatie."

Lucian Bute s-a arătat emoționat de aprecierile ministrului Turismului.

LUCIAN BUTE - campion mondial IBF: " E o onoare sã reprezint România. Când am boxat, steagul României a fost pe ring, sunt român, nu voi uita de români. (...) Sper ca anul viitor sã ajung sã boxez în România. Putem aduce acest meci la Bucuresti. O sã depun eforturi pentru a promova imaginea României, asa cum am fãcut si pânã acum."

Elena Udrea a mai anuntat că, la începutul lunii viitoare, vom avea conceptul de promovare dintre minister și facebook. Ministerul are la dispoziție 75 de milioane de euro pentru promovarea brandului turistic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Logodnicul Elenei Udrea a postat o nouă fotografie pe Facebook ( 8 Octombrie 2018 )

  Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a postat pe Facebook o nouă fotografie cu fiica sa! Este a doua fotografie pe care o postează, după ce Udrea a fost reținută de Interpol.

 • Udrea, despre ordonanța lui Toader: Inutilă, dacă nu are prevederi curajoase și ferme ( 2 August 2018 )

  Elena Udrea, noi reacții din Costa Rica! Fostul ministru al Turismului a declarat că ordonanța de urgență pentru revizuirea sentințelor date pe protocoale sau interceptări ilegale va fi ”inutilă dacă nu are prevederi curajoase, ferme și clare”.

 • Cerere de urmărire internațională și mandat european de arestare pe numele Elenei Udrea ( 6 Iunie 2018 )

  Poliția Română a transmis Tribunalului București o cerere de urmărire internațională, precum și emiterea unui mandat european de arestare pe numele Elenei Udrea. Condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, Udrea este departe de a ajunge după gratii. Fostul ministru al Dezvoltării se află în Costa Rica de la începutul acestui an, unde a cerut azil politic. Odată emis mandatul european, dacă Elena Udrea va fi găsită vreodată în vreo țară din Europa, ea va fi predată autorităților române. 

 • Decizie amânată, în cazul Udrea ( 23 Mai 2018 )

  Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au amânat decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale, a fost condamnată, în primă instanță, la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2