Date companie
 
 
 
 

Lucrări de modernizare în București, în perioada verii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, lucrari, bucuresti, modernizare, Oprescu, santier
 

Bucureștiul va deveni un adevărat șantier pe perioada verii. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu a anunțat lucrări de amploare care se vor desfășura în zone cheie ale orașului. Acestea vizează reabilitarea monumentelor istorice, construcția unor spitale și înlocuirea de conducte Apa Nova.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Sunt conducte și rețele ale Apanova, Distrigaz, Enel, vechi de zeci de ani care, pentru siguranța noastră, a tuturor, trebuiesc înlocuite. Sunt lucrări de infrastructură, care pot fluidiza Bucureștiul, traficul în București. Se lucrează în ritm alert la pasajul Mihai Bravu. Avem speranțe că, spre sfârșitul acestui an, și cel de-al doilea pod va fi finalizat. Pasajul subteran Piața Presei Libere, termenul de finalizare nouă luni de la demararea lucrărilor."

Un proiect important este și modernizarea Căii Victoriei.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "A devenit posibilă extinderea trotuarelor pe Calea Victoriei. Scopul este transformarea arterei în zona de promenadă."

Primăria Capitalei a pus la dispoziția bucureștenilor și un număr de telefon, unde pot depune plângeri la adresa muncitorilor, dacă vor sta degeaba pe șantier.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Îmi cer scuze locuitorilor din zonele unde vara aceasta se va lucra intens, însă, aș vrea să înțeleagă că numai așa Bucureștiul se poate dezvolta. O să punem la dispoziția cetățenilor 3 sau 4 numere de telefon, pentru că sunt foarte multe șantiere, în așa fel încât să ne comunice dânșii, dacă ei își văd de treabă acolo sau nu."

Alte lucrări majore vor fi efectuate în zona Pieței Sudului, pentru modernizarea arterelor, dar și în Pantelimon, 13 Septembrie, Dorobanți și Unirii. Totodată, vor fi deschise și noi piste de biciclete, pe mai multe artere importante. Lucrările de modernizare sunt finanțate de primărie, dar și din fonduri europene.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2