Date companie
 
 
 
 

Lucrari la Aeroportul din Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, aeroport, zboruri
 

Peste 200 de zboruri interne si internationale vor fi anulate sau relocate, din cauza unor lucrari la pista de aterizare-decolare a aeroportului din Cluj. Cei mai nemultumiti de aceasta situatie sunt parlamentarii din zona, care spun ca le este astfel afectata naveta spre Bucuresti.

DAVID CICEO, director Aeroportul Cluj-Napoca: " Se vor inlocui aproximativ 40 de dale avand in vedere ca pista este foarte veche, este din 1968. de asemenea, vor fi lucrari de conectare a celor doua bretele la pista noua care este în lucru, dupa finalizarea pistei noi, aeroportul nu va mai fi închis."

MIRCEA GIURGIU, deputat: " Eu sunt unul dintre cei care vor avea de suferit in urma inchiderii aeroprtului Cluj Napoca. dar pe mine ma incurca in mod special pentru ca luni este învestirea noului Guvern si trebuie sa fie acolo dar nu stiu cu ce o sa ma intorc, probabil cu trenul sau vedem..nu stiu.

Reprezentantii companiei TAROM spun ca o parte dintre zborurile anulate vor fi preluate de aeroportul din Târgu Mures. Aeroportul din Cluj va fi redeschis sambata la ora 18.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2