Date companie
 
 
 
 

Luminile de sărbători s-au aprins in Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, sorin oprescu, haine de sarbatoare, lumini de sarbatori, bulevarde impodobite, 10.000 de beculete
 

Capitala a îmbrăcat haine de sărbătoare. Primarul general Sorin Oprescu a aprins tradiționalele lumini de sărbători. 19 kilometri de bulevarde și artere principale au fost împodobite pentru Craciun si Revelion. Potrivit edilului-șef, costurile pentru iluminatul Bucureștiului nu reprezintă nici măcar o treime din sumele pe care le-a avut la dispoziție municipalitatea în urmă cu doi ani.

vox
"Cum vi se pare orasul împodobit? Mai modest decât anii precedenti, venisem pentru artificii. + Nu stiu asa mi se pare, era mult mai..., nu stiu. V-ati asteptat la ceva mai spectaculos? Da, mai spectaculos, mai ales cã e prima ei iesire, cu aceastã ocazie."

SORIN OPRESCU - primarul general al Capitalei: "Copii noștri merită să trăiască bucuria acestei sãrbãtori. Astã-searã aprindem luminile în Bucuresti si dãm startul sãrbãtorilor de iarnã. Vã multumesc, din sfulet, copii cã sunteti aici, pãrinti pentru ceea ce faceti."

Și la Arad s-au aprins beculețele și bradul de Crăciun, adus din Munții Apuseni. Sute de copii au venit sã vadă spectacolul de lumină, dar și pentru a primi cadouri.

AMBIANȚĂ: "Cinci, patru, trei, doi, unu!"
VOX: "-Bradul l-ai vãzut? -Da! -Cum e? -Verde!"
VOX: "Am venit aici cã am auzit cã se aprind beculetele la brad. (...) Mie mi se pare cã bradul este frumos."
VOX: "S-au aprins beculetele si dupã aceea mi-a fãcut o surprizã, parcã a fost intentionatã! (...) Am venit ca sã îmi iau un cadou de la Mos Nicolae. (...) Am primit un suc, portocalã si o ciocolatã."

CORINA DRAGHICI - purtator de cuvant Primaria Arad: "Este atracția târgului de Crăciun din acest an. Are peste 20 de metri înălțime.(...)Sunt peste 10.000 de beculețe și flash-uri."

Spectacolul aprinderii beculețelor s-a încheiat cu un concert de colinde.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2