Date companie
 
 
 
 

Lupii galbeni, saltați de mascați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, huligani
 

Scântei, la propriu, înaintea meciului Petrolul Ploiesti-Universitatea Craiova. Susținătorii echipei Petrolul au vandalizat un hypermarket din Pitesti și au băgat spaima în clienți și în angajați. Mascații, jandarmii și polițiștii au intervenit în forță. 
AMBIANȚĂ tot de pe imag de amator 
"-Sună tu la poliție, sună mă tu la poliție! Ce-i omoară pe ăștia, uite câți sunt ăia, sunt cinci inși." 
AMBIANȚĂ cu ultrașii 
"-Uitați, nu filma te rog eu, nu filma. ei alo, băi...te rog eu din tot sufletul." 
Ultrașii echipei Petrolul Ploiești, nu au mai ajuns la meciul pe care favoriții lor l-au jucat în Craiova. Autocarele lor au oprit la marginea Piteștiului, pentru ca membrii galeriei să își cumpere băutură. După ce au ajuns ei au devastat magazinul și i-au lovit pe clienți și pe agenții de pază. 
AMBIANȚĂ 
"-Copiii, deci alergau pe culoare, și toată lumea alerga și în dreapta și în stânga (...)-dar nu mai pot, deci a doua oară când au intrat am și sunat." 
VOX 
"-Eram exact la intrare la ieșire la casele de marcat si in monentul respectiv ei au intrat buzna peste noi. erau mulți?da, erau foarte multi, in jur de 20 cred ca au fost." 
VOX 
"-Pe tricoul meu scria ceva cu alb, aveam un tricou alb si scria cu albastru pe el si ce li s-a parut nu stiu, m au luat ce ma, si tu esti cu astia de la paza , mi-au vorbit urat, m-au jignit." 
Unul dintre agenți a fost rănit și a ajuns la spital. 
AMBIANȚĂ cu paznicul filmat la poliție 
"-ce vi s-a intamplat? v-au lovit? am inteles ca v-au batut. aveti...sunteti zgariat???" 
[2] MĂDĂLINA SIMA
purtător de cuvânt Poliția Argeș
"mai multe persoane, suporteri ai unei echipe de fotbal, au patruns in centrul comercial unde au distrus mai multe sticle de bautura. De asemenea acestia au distrus parbrizul unui autoturism aflat in parcarea centrului comercial." 
Huliganii au fost duși la poliție, iar 12 dintre ei s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Scandalagiii vor primi si amenzi de peste 16.000 de lei.
Scântei, la propriu, înaintea meciului Petrolul Ploiesti-Universitatea Craiova. Susținătorii echipei Petrolul au vandalizat un hypermarket din Pitesti și au băgat spaima în clienți și în angajați. Mascații, jandarmii și polițiștii au intervenit în forță. 

AMBIANȚĂ tot de pe imag de amator "-Sună tu la poliție, sună mă tu la poliție! Ce-i omoară pe ăștia, uite câți sunt ăia, sunt cinci inși." 
AMBIANȚĂ cu ultrașii "-Uitați, nu filma te rog eu, nu filma. ei alo, băi...te rog eu din tot sufletul." 

Ultrașii echipei Petrolul Ploiești nu au mai ajuns la meciul pe care favoriții lor l-au jucat în Craiova. Autocarele lor au oprit la marginea Piteștiului, pentru ca membrii galeriei să își cumpere băutură. După ce au ajuns ei au devastat magazinul și i-au lovit pe clienți și pe agenții de pază. 

AMBIANȚĂ "-Copiii, deci alergau pe culoare, și toată lumea alerga și în dreapta și în stânga (...)-Dar nu mai pot, deci a doua oară când au intrat am și sunat." 

VOX "-Eram exact la intrare la ieșire la casele de marcat si in monentul respectiv ei au intrat buzna peste noi. Erau mulți? Da, erau foarte multi, in jur de 20 cred ca au fost." 

VOX "-Pe tricoul meu scria ceva cu alb, aveam un tricou alb si scria cu albastru pe el si ce li s-a parut nu stiu, m au luat ce ma, si tu esti cu astia de la paza , mi-au vorbit urat, m-au jignit." 

Unul dintre agenți a fost rănit și a ajuns la spital. 

AMBIANȚĂ cu paznicul filmat la poliție "-Ce vi s-a intamplat? V-au lovit? Am inteles ca v-au batut. Aveti...sunteti zgariat???" 

MĂDĂLINA SIMA, purtător de cuvânt Poliția Argeș: "Mai multe persoane, suporteri ai unei echipe de fotbal, au patruns in centrul comercial unde au distrus mai multe sticle de bautura. De asemenea acestia au distrus parbrizul unui autoturism aflat in parcarea centrului comercial." 

Huliganii au fost duși la poliție, iar 12 dintre ei s-au ales cu dosare penale pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Scandalagiii vor primi si amenzi de peste 16.000 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul din Piața Victoriei, o sfidare a măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor de COVID-19 ( 16 Mai 2020 )

  Prima zi de relaxare, primul protest, însoțit de reacții critice, atât din partea autorităților, cât și a românilor revoltați de încălcarea, de către protestatari, a măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului!

 • Forțele de poliție și jandarmerie, suplimentate ( 10 Aprilie 2020 )

  Structurile Ministerului Afacerilor Interne continuă acțiunile pentru menținerea ordinii și siguranței publice și pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație. În unele zone, efectivele au fost suplimentate.

 • Localitatea Godeni, în carantină totală ( 7 Aprilie 2020 )

  Localitate din județul Argeș, în carantină totală! Este vorba de Godeni, aproape de Câmpulung, unde, într-o singură zi, 12 persoane care participaseră la o înmormântare, au fost confirmate pozitiv la testul...

 • O familie cu doi copii a rămas cu mașina în nămeți ( 27 Ianuarie 2020 )

  Intervenție a jandarmilor din Vâlcea, pe Transalpina! Aceștia au deszăpezit o mașină cu lopata, după ce o familie cu doi copii a rămas cu vehiculul în nămeți, în zona Obârșia Lotrului.

 • Românii, din nou în stradă, la mitingul din 10 august ( 10 August 2019 )

  Romanii, în stradă, la un an de la mitingul Diasporei, care a consemnat un moment negru pentru democrația românească. Riposta din 10 august 2018 a forțelor de ordine, care au folosit gaze lacrimogene, tunuri cu apă și bastoane...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2