Date companie
 
 
 
 

Luptă strânsă pentru primăriile Cluj Napoca și Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, craiova, boc, primar, Vasilescu, SOlomon, nicoara
 

Răsturnare spectaculoasă de situație în cea mai disputată luptă pentru funcția de primar, cea de la Cluj-Napoca! Fostul premier Emil Boc, anunțat duminică seara de aproape toate sondajele drept perdant în fața contracandidatului de la USL, Marius Nicoară, a reușit să recupereze diferența! Dacă exit poll-ul CURS îi dădeau pe cei doi la egalitate, IRES, GeoPol Transilvania si CCSB au prognozat victoria lui Nicoară.

EMIL BOC, candidat la Primăria Cluj-Napoca "Vom face declarații dupã rezultatele oficiale. Așteptãm sã se dea rezultatele votului date de clujeni, vom respecta evident votul. Asteptam rezultatele finale cu optimism."

Totuși, în numai câteva ore, după numărătorile paralele efectuate de PDL și USL Cluj, liderul democrat-liberal a preluat conducerea. Reprezentanții Uniunii Social-Liberale au contestat însă numărătoarea sufragiilor în mai multe secții din Cluj-Napoca. Emoții a avut și Lia Olguța Vasilescu, pe care toate sondajele o dădeau drept câștigătoare detașată la Primăria Craiovei. Inițial, candidata USL era cotată ca victorioasă cu 13 procente în fața lui Antonie Solomon, de la UNPR.

AMBIANȚĂ "Olguța! Olguța!"

LIA OLGUȚA VASILESCU, candidat la Primăria Craiova "Stiam cã voi câștiga, vã spun de douã luni încoace și nu mã credeți.  Eu am venit cu soluții, el nu a avut un bilanț pe ultimii patru ani."

Luni dimineață, diferența s-a redus treptat până la patru procente. După numărătoarea paralelă din aproape toate secțiile, avantajul social-democratei în fața edilului din Bănie a crescut însă la șapte procente. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

  Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • Un primar din județul Ilfov, suspectat că a violat o fată de 12 ani ( 11 Iunie 2021 )

  Edil reținut pentru viol! Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi violat o minoră, acum trei ani. În același dosar au fost reținute...

 • De mâine, EcoFest 2021 la Craiova ( 6 Iunie 2021 )

  EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

 • Protest la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea ( 25 Mai 2021 )

  Protest la Colegiului Național „Emanuil Gojdu” din Oradea! Profesorii și elevii nu sunt de acord cu demiterea lui Florin Nicoară de la șefia unității școlare și vor să fie repus în funcția de director.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2