Date companie
 
 
 
 

Luptă strânsă pentru primăriile Cluj Napoca și Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, craiova, boc, primar, Vasilescu, SOlomon, nicoara
 

Răsturnare spectaculoasă de situație în cea mai disputată luptă pentru funcția de primar, cea de la Cluj-Napoca! Fostul premier Emil Boc, anunțat duminică seara de aproape toate sondajele drept perdant în fața contracandidatului de la USL, Marius Nicoară, a reușit să recupereze diferența! Dacă exit poll-ul CURS îi dădeau pe cei doi la egalitate, IRES, GeoPol Transilvania si CCSB au prognozat victoria lui Nicoară.

EMIL BOC, candidat la Primăria Cluj-Napoca "Vom face declarații dupã rezultatele oficiale. Așteptãm sã se dea rezultatele votului date de clujeni, vom respecta evident votul. Asteptam rezultatele finale cu optimism."

Totuși, în numai câteva ore, după numărătorile paralele efectuate de PDL și USL Cluj, liderul democrat-liberal a preluat conducerea. Reprezentanții Uniunii Social-Liberale au contestat însă numărătoarea sufragiilor în mai multe secții din Cluj-Napoca. Emoții a avut și Lia Olguța Vasilescu, pe care toate sondajele o dădeau drept câștigătoare detașată la Primăria Craiovei. Inițial, candidata USL era cotată ca victorioasă cu 13 procente în fața lui Antonie Solomon, de la UNPR.

AMBIANȚĂ "Olguța! Olguța!"

LIA OLGUȚA VASILESCU, candidat la Primăria Craiova "Stiam cã voi câștiga, vã spun de douã luni încoace și nu mã credeți.  Eu am venit cu soluții, el nu a avut un bilanț pe ultimii patru ani."

Luni dimineață, diferența s-a redus treptat până la patru procente. După numărătoarea paralelă din aproape toate secțiile, avantajul social-democratei în fața edilului din Bănie a crescut însă la șapte procente. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2