Date companie
 
 
 
 

Luxosul raliu Gumball 3000 a ajuns la finish, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, lux, raliu, bolizi, gumball, bogati, finish
 

Participanții la Gumball 3000 au ajuns la linia de finish, în Piața Constituției din București! Startul legendarului raliu luxos s-a dat la Dublin, în 30 aprilie, iar participanții au avut de parcurs un traseu prin 11 țări europene. 130 de participanți s-au înscris la start, pentru o taxă de 40 de mii de lire sterline fiecare, toți banii fiind folosiți în scopuri caritabile. Pentru prima dată, în țara noastră au putut fi văzute în același timp 130 dintre cele mai scumpe mașini din lume.

VOX "Capitală și țară sunt locuri extraordinare. Mulțimea a fost minunată și când am venit acum câteva luni aici, ne-am uitat la Palatul Parlamentului și am știut că aici trebuia încheiată cursa și ne-am zis că nu poate fi nimic mai bun ca două zile petrecute aici."

În total, bestiile pe patru roți cu sute de cai putere sub capote costă 40 de milioane euro. Dar asta nu i-a ferit pe piloți de probleme: doi au rămas fără carnet de conducere din cauză că au depășit viteza legală, iar restul au avut de luptat cu asfaltul cu gropi din țara noastră.

VOX "România e un loc frumos, autostrăzile sunt bune și poți conduce repede, dar pe celelalte drumuri, șofatul se face cam așa (se strâmbă). Acesta este un Nissan GT-R cu un motor modificat, la fel și evacuarea. Așa că această mașină este cea mai gălăgioasă de la Gumball și ies și flăcări uriașe prin țeava de eșapament."

Bijuteriile motorizate ale bogaților lumii i-au fascinat pe românii veniți cu miile în Piața Constituției.

VOX "Ce mașină îți place? Ferrari și Lambourghini în special."

VOX "Frumoase, mult prea puternice pentru drumurile noastre."

VOX "Nu cred că cine vine să vadă evenimentul își permite o astfel de mașină. Bănuiesc că sunt foarte scumpe."

Aflat deja la cea de a 17-a ediție, Gumball 3000 a avut loc pentru prina dată în anul 1999. Raliul s-a născut din dorința fondatorului Maximillion Cooper de a combina activitățile sale preferate într-un singur mare eveniment. Raliul a fost un succes încă de la prima ediție. Denumit Gumball 3000, acesta se întindea pe o distanță de 3000 de mile și curpindea muzica, sporturi precum skateboarding și rollerblading, dar și colecții de haine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2