Date companie
 
 
 
 

Maestrul Ion Lucian a încetat din viață, la la Spitalul Floreasca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : murit, Floreasca, ion, spitalul, lucian
 

Lumea teatrului românesc este în doliu! Maestrul Ion Lucian s-a stins din viață la Spitalul Floreasca din Capitalã, unde a stat internat de aproape trei săptămâni. Vestea i-a intrsitat pe colegii de breaslã, dar si pe spectatorii care l-au iubit. Soția sa a urcat pe scena de la teatrul Excelsior, în memoria actorului.

Paula Sorescu Lucian, soția actorului " Spre regretul nostru, astăzi, cand se împlinesc 22 de ani de când a înființat teatrul și se joacă spectacolul lui. Nu a avut șanse să îl vadă."

prin telefon: STELA POPESCU, actriță "A fost un profesor, un exemplu, a fost un partener extraordinar. Rar vom mai intalni oameni ca Lucian care sa isi dedice intreaga viata. Dumnezeu sa il odihneasca!"

prin telefon: EUGEN CRISTEA, actor "Sunt îndurerat, nici nu am cuvinte, de fapt, dar cred că până la urmă, dincolo de boală sau de suferință și maestrul Ion Lucian ca și ceilalți mari actori care ne-au părăsit, ceilalți mari artisti. Sunt din nefericire niște victime ale acestui sistem nenorocit."

Maestrul ar fi împlinit 88 de ani pe 22 aprilie. Director și fondator al Teatrului Excelsior, Ion Lucian și-a petrecut aproape întreaga viață pe scenă. Trupul neinsufletit va fi depus luni, in holul Teatrului Excelsior. Ion Lucian va fi inmormantat marti, la cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2