Date companie
 
 
 
 

Magia zăpezii, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turisti, bihor, zapada, stana, vale, happy, land, adventure, park
 

Aventuri, distracții și multă voie bună, în țara zăpezii, la Stâna de Vale din județul Bihor! Stratul consistent de zăpadă, pârtiile pregătite pentru schi și pentru săniuș, posibilitățile de mișcare în aer liber din Happy Land Adventure Park, aerul curat de munte, condițiile perfecte de cazare din stațiune și atmosfera de distracție atrag ca un magnet truriștii din țară și din străinătate. Oamenii profită din plin de toate acestea, pentru vacanța perfectă la munte.În acest weekend, turiștii au luat cu asalt stațiunea din Masivul Vlădeasa, iar vremea bună a ținut cu ei.

VOX „- Ție îți place la Stână? - Da! - Ai venit să te dai cu schiurile sau cu săniuța? - Cu schiurile. - Și ți-a plăcut? - Da! - Și o să mai vii? - Da!” 

VOX „Suntem cu familia! - Cum vă simțiți la Stâna de Vale? - Minunat, e super, super, vreme bună! Nu e rece, e chiar ce trebuie să fie. - Ați încercat doar cu săniuța? - Doar cu săniuța, deocamdată, cu copiii.” 

VOX „- Cum ți se pare la Stâna de Vale? - Foarte fain! - Ai încercat doar cu schiurile? - Și cu sania. - Și ce ți-a plăcut mai mult? Cu schiurile sau cu sania? - Cu schiurile.” 

VOX „- De unde vii? - Din Arad! - Vii des la Stâma de Vale? - Foarte des! - Și îți place să te dai cu schiurile sau cu săniuța? - Cu schiurile!”

Turiștii dornici de mai multă adrenalină pot opta și pentru plimbări cu ATV-ul sau snowmobilul. Indiferent de posibilitatea de distracție în aer liber pe care o aleg, turiștii de toate vârstele care doresc să-și petreacă vacanța sau weekend-ul la Stâna de Vale au parte de experiențe de neuitat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2