Date companie
 
 
 
 

Magistrații Tribunalului București au respins cererea de eliberare din arest a lui Cristian Cioacă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, arest, tribunal, magistrati, cristian, elodia, cioaca
 

Polițistul Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, își va petrece sărbătorile de iarnă după gratii. Magistrații Tribunalului București au respins ca nefondată cererea avocaților lui Cioacă de eliberare din arest. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel București. Cristian Cioacă este acuzat de procurori că, în 2007, și-ar fi omorât soția, după ce oamenii legii au descoperit urme de sânge în casa polițistului și în mașina acestuia.

MARIA VASI, avocata lui Cristian Cioacă "Noi nu afirmãm decât că mãsura de arestare a clientului meu este una nelegalã, o susțin, cred în acest lucru. Urmeazã ca institutiile statului sã facã verificãrile."

CRINA RADU, avocata familiei Ghinescu "Doamna avocat susține doar în fața presei că vrea sã facã testul poligraf, dar nu a fãcut nicio solcitare la Parchet. Din ce știu eu, au refuzat."

După cinci ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pe 28 noiembrie, sub acuzația de omor deosebit de grav, în lipsa cadavrului victimei. Probele prevalate de criminaliști de la locuința celor doi soți îl indică pe polițist drept responsabil de uciderea și tranșarea Elodiei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2