Date companie
 
 
 
 

Mai multe persoane au fost reținute pentru deținere de droguri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, droguri, studenti
 

In Piața Universității, spiritele au fost agitate de problema legalizarii drogurilor. Tinerii care cereau această măsură au fost la un pas să fie linșați.

VOX: ''Sa faca un cod al drogurilor in care sa interzica drogurile de mare risc si sa legalizeze drogurile usoare.''

"Viziunea" tânarului i-a bulversat pe cei de vârsta a treia.

AMBIANȚĂ: oameni batrani se iau de protestatar ''Cine v-a trimis?Pleaca de aici!'' Oamenii ii rup bennerul ..scandal...3.20 vin jandarmii si il iau, el intreaba jandarmii de ce l-au luat ca are dreptul la protest, il baga in duba si pleaca la sectia de politie.

La kilometrul zero, mesajele au fost de toate felurile. Pe lânga legalizarea drogurilor, oamenii care au iesit în stradă aveau o lista lungă de priorități.

AMBIANȚĂ: ''România, trezește-te! România, trezește-te! România, trezește-te! România, trezește-te!''

AMBIANȚĂ- cântă: ''Români din toata tara, v-asteapta Capitala!''

VOX:''Dacă ar avea politicienii astia si bugetul Statelor Unite, tot fura!''

VOX: ''El face onoare cladirii prezidentiale si sa vina sa spuna ghici ghicitoarea mea. Asta sa o spuna în familia lui, unde vrea, dar nu poporului român!''

Studentii din Regie au participat din nou la proteste. Se anuntasera o mie, dar, în realitate, grupul număra doar 10 tineri. Cei care nu au mai batut drumul de câtiva kilometri pâna la Universitate au protestat în felul lor.

AMBIANȚĂ studente în picioare pe geam: ''Jos Băsescu! Jos Băsescu! Jos Băsescu!''

Mesajele din Piață au fost inventive: ''Vă rugăm să ne iertați, nu producem cât furați!", ''La toamnă lacrimile vor fi portocalii!'' sau ''Roberta, unde ești? Vino să ne socotești!''« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Protestele de aseară, marcate de violențe și soldate cu amenzi și participanți reținuți ( 30 Martie 2021 )

  Sancțiuni după protestele de aseară, iar măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului rămân în vigoare! În conferința de presă susținută în această dimineață, prefectul Capitalei, Alin Stoica și șefii...

 • Ziua Poliției Române, marcată prin proteste ale sindicaliștilor din M.A.I. ( 25 Martie 2021 )

  Sindicatele polițiștilor și personalului contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sărbătorit Ziua Poliției Române... în stradă! Sindicaliștii au protestat în Piața Romană, la Universitate, în Piața Victoriei...

 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut ( 20 Februarie 2021 )

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • Decizia limitării gratuităților studenților la tren, aspru criticată ( 9 Februarie 2021 )

  Decizia autorităților de a limita dreptul studenților la călătoria gratuită cu trenul, aspru criticată! Liga Studenților din Iași susține că măsura luată de către Guvern pentru scăderea deficitului bugetar este scandaloasă și solicită Executivului consultări cu reprezentanții studenților. Aceștia subliniază că nu subvențiile pentru transportul studenților sunt cea mai mare problemă din bugetul țării, ci birocrația, managementul defectuos al finanțelor publice, supradimensionarea unor instituții bugetofage, intervenționismul, corupția sau pensiile speciale care nu țin cont de principiul contributivității.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2