Date companie
 
 
 
 

Mai multe trenuri de navetiști au fost anulate de C.F.R.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, lei, trenuri, milioane, anulate, navetisti, debitori
 

Compania Națională de Căi Ferate schimbă foaia: cine nu plătește, nu are acces la șină! Aceasta este noua politică a șefilor de la C.F.R. S.A., după care se ghidează, pentru a recupera cele 950 de milioane de lei, datorate de transportatorul feroviar. Astfel, circulația trenurilor de navetiști a fost sistată pe rutele Grădiștea-Giurgiu și Negru Vodă- Medigidia. Alte câteva trasee sunt în pericol de a fi închise, din același motiv.

DIMITRIS SOPHOCLEOUS, director general, C.F.R. S.A. "Am spus clar ca fiecare operator trebuie să fie la zi, cu facturile pe care noi le trimitem."

Oficialii din Ministerul Transporturilor spun că paguba nu este prea mare și că, oricum, erau două rute neprofitabile, pe care navetiștii circulă fără bilet.

LUCIAN ISAR, președinte, C.A. C.F.R. S.A. "Măsurile sunt efectiv blocarea de conturi și oprirea accesului pe șina ferată."

În depouri nu rămân doar trenurile de stat. Tot din cauza datoriilor, unuia dintre operatorii privați i s-a interzis să mai circule pe ruta Cluj Napoca-Bistrița Nord. În total, operatorii privați au datorii către C.F.R. S.A., de peste o sută de milioane de lei. Conducerea companiei care adminstrează calea ferată și-a luat deja gândul de la recuperarea a peste 64 de milioane de lei, din cauză că firmele debitoare au intrat în insolvență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • CFR Cluj, meci caritabil pentru Alexandra ( 5 Septembrie 2019 )

  CFR Cluj se alătură campaniei "Făuritorii de minuni" pentru a o sprijini pe Alexandra, o fetiță de cinci ani care s-a născut cu o malformație rară: nu are urechi, nici canale auditive, nici pavilioane. Campioana României la fotbal...

 • O pungă a blocat circulația trenurilor, în Gara de Nord din București ( 10 Iulie 2019 )

  Incident șocant, în Gara de Nord din București! Traficul ferovier a fost blocat, marți, ore în șir, din cauza unei pungi de plastic care s-a agățat de un sistem al unei locomotive.

 • Indicele ROBOR a atins, din nou, recordul ( 22 Aprilie 2019 )

  Indicele ROBOR la trei luni a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni! Potrivit datelor publicate pe site-ul Băncii Naționale a României, indicele a urcat la 3,40%, limită la care mai ajunsese în 6 august 2018.

 • Ninsoarea, viscolul și poleiul au făcut prăpăd în 16 județe ( 16 Decembrie 2018 )

  Ninsoarea abundentă, viscolul și poleiul au provocat probleme în 16 județe din țară. Vântul puternic a doborât peste 150 de arbori, dar și stâlpi din rețeaua de distribuție a energiei electrice. În ceea ce privește electricitatea...

 • Tren marfar, deraiat aproape de Craiova ( 12 August 2018 )

  Tren deraiat, lângă Craiova! O garnitură feroviară de marfă, care transporta biodiesel, a deraiat de pe viaductul Cârcea, după ce o porțiune a podului peste care trecea s-a prăbușit. Alte trei vagoane sunt în pericol să alunece...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2