Date companie
 
 
 
 

Mai mulți elevi din Iași s-au bătut chiar în fața liceului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : liceu, violente, cearta
 

Violențele din învâțământul românesc par să nu se mai sfârșească! In fața unui liceu din Iași, opt tineri s-au luat la ceartă, după ce au consumat bãuturi alcoolice. Ei s-au bătut atât de tare, încât a fost nevoie de intervenția oamenilor legii. Polițiștii au apelat chiar la pistoale pentru a calma spiritele.

ANCA VÎJIAC, purtător de cuvânt IPJ Iași: "Pentru prinderea acestora s-a apelat la echipamentul din dotare. S-a efectuat un singur foc de avertisment în plan vertical."

Patru dintre băieți sunt minori, iar doi învață la Liceul ''Anghel Saligny''. Ei vin din Republica Moldova și sunt cazați în internatul instituției de învățământ. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal. La Tulcea, trei elevi de clasa a 10-a au ajuns la spital, după ce un coleg a dat cu spray paralizant în clasă. Este vorba despre două fete și un băiat de 17 ani, care au primit îngrijiri medicale. Conducerea școlii a evacuat imediat sala de curs, iar elevul care a folosit spray iritant a fost amendat de jandarmi cu 500 de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2