Date companie
 
 
 
 

Mai mulți suspecți de trafic de droguri au fost reținuți de polițiștii constănțeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : droguri, politisti, canabis
 

O rețea suspectată de trafic de droguri a fost anihilată de polițiștii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Constanța. Patru tineri au fost reținuți, după descinderile oamenilor legii în satul Potârnichea. Polițiștii primiseră informația că unul dintre suspecți avea podul casei plin cu canabis, așa că s-au dus direct la el și au confiscat 12 kilograme de plante uscate.

AMBIANȚĂ cu tatal aratã si povesteste: "Au spart geamul si în fatã am avut numai cu cheie. Da' a spart geamul (...) a mai luat o fată."

AMBIANȚĂ: "Aici într-un pod de nailon si...în partea cealaltã. Dincoace...ia veniti aici dacă vă pricepeți! (...) Ce poate sã fie, uitați? Asta era? Ce poate sã fie. Lucernă nu este. Nu!"

VOX tată: "-A luat si băiatul si mai sunt si pe unii. (...) A gãsit cam un pumn asa sub pat unde dormea el. (...) A spus ceva de canabis, de nu stiu ce. A întrebat aici în fata masinii l-a legat. (...) Câti saci au luat? Trei saci."

Vecinilor nu le vine să creadă cu ce se ocupa tânărul.

VOX: "Îl știu de băiat cuminte, muncea în construcții cu băieții (...) nu îi cunosc nu sunt din sat aici."

Alți trei complici ai tânărului au fost reținuți pentru cultivarea, prelucrarea și vânzarea canabisului amatorilor de senzații tari. Ei au fost dați de gol chiar de clienții lor ocazionali. Cei patru membri ai grupării au fost audiați, iar tânărul în casa căruia s-a găsit canabisul a primit ordonanță de reținere pentru 24 ore.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2