Date companie
 
 
 
 

MAI: Peste 70 de localități din 15 județe sunt afectate de inundații

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, localitati
 

Inundațiile provocate de ploile abundente au afectat peste 70 de localități din 15 județe. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, apa a intrat în peste 130 de case și anexe gospodărești și a inundat două drumuri naționale și cinci drumuri județene. Apele revărsate au făcut probleme în Teleorman, Argeș, Dâmbovița, Ilfov, Dolj, Olt, Buzău, Prahova, Călărași, Giurgiu, Harghita, Covasna, Mureș, Brașov și Vaslui. În localitatea Gurghiu din județul Mureș, au fost inundate 20 de gospodării, cinci pivnițe și o locuință, precum și DN 13C, și mai multe drumuri comunale sau străzi. La nivel național, au fost afectate 53 de case, 85 de anexe gospodărești, 639 fântâni, cinci poduri, 34 de beciuri, două drumuri naționale și cinci drumuri județene. Potrivit MAI, peste 3.000 de pompieri sunt în teren cu aproximativ 2.000 de mijloace tehnice care intervin în sprijinul populației.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă ( 20 Martie 2018 )

  Vremea rea a dat peste cap traficul rutier și aerian! Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, unele zboruri pot avea întârzieri mai mari de 50 de minute, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare. 

 • Trafic îngreunat, în zonele afectate de inundații ( 19 Martie 2018 )

  Circulație rutieră îngreunată din cauza inundațiilor. Luni dimineață, pe DN 12B, în județul Bacău, pe DN 10 Buzău - Brașov și pe DN 64, în Vâlcea, traficul rutier se desfășoară cu dificultate, din cauza apei de pe șosele.

 • Apele au făcut ravagii în mai multe localități din Teleorman ( 11 Martie 2018 )

  Inundațiile au făcut ravagii în județul Teleorman. Trei case sunt încă izolate. Apele au lăsat în urma lor mâl în gospodăriile oamenilor, iar pompierii au intervenit pentru a-i ajuta să-și curețe gospodăriile. Ei au lucrat la foc continuu cu motopompe și buldoexcavatoare pentru a curăța curțile oamenilor.

 • Ploile torențiale, furtunile și grindina au făcut prăpăd ( 21 Mai 2017 )

  Vremea neprielnică a provocat probleme mari în nordul țării! Ploaia torențială și grindina au făcut prăpad în Baia Mare, Sighetu Marmației și Vadu Izei. Drumurile și străzile s-au transformat în canale navigabile...

 • Ploile au făcut prăpăd ( 17 Mai 2017 )

  Rupere de nori în județul Mehedinți! În mai puțin de două ore, au căzut peste 120 de litri de apă pe metrul pătrat. În satele Ciochiuța și Hurducești, torentele de apă venite de pe dealuri au intrat în curți și beciuri. Șase gospodării au fost inundate.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 20 Mar. 2018

1 EUR = 4.6655 RON
0.0005
1 USD = 3.7891 RON
-0.0039
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2