Date companie
 
 
 
 

Majorarea taxei de autorizare a service-ului provoaca scumpirea reparatiei masinii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scumpire, reparatii, majorare, taxa, roman, masini, auto, service, autorizare, registrul
 

Costul reparațiilor auto ar putea crește semnificativ, ca urmare a deciziei Registrului Auto Român, de a majora de peste 10 ori tarifele de autorizare a service-urilor. Proprietarii de ateliere auto cred că această măsură le va îngropa afacerile și va provoca înmulțirea operatorilor clandestini de pe această piață.

VOX "Aberanta este taxa! O sa dea faliment multe service-uri si in cele agreate nu o sa mai vina nimeni."

VOX "Nu sunt de acord cu majorarea taxelor pentru ca atrage de la sine scumpirea manoperei la service si incurajarea service-urilor clandestine."

VOX "Pai cine are bani, domnule, sa se duca sa plateasca mai scump? Nu vedeti ca ne chinuim? Cred ca, da, o sa o reparam in curte."

La sfârșitul verii, conducerea R.A.R. a decis, fără să se consulte cu reprezentanții service-urilor, să majoreze taxele de autorizare, asupra cărora deține monopolul, de 10 și chiar de 20 de ori, în funcție de numărul de mărci pentru care service-ul cere autorizarea. Dacă, până în urmă cu o lună, un service achita o sumă de aproximativ 1000 de lei pentru autorizare, acum, va trebui să achite 90 de lei pentru maximum 3 activitati și 50 de le pentru fiecare activitate suplimentară, precum și 500 de lei pentru fiecare marcă pe care o va repara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2