Date companie
 
 
 
 

Mama lovită pe trecerea de pietoni din Tălmaciu a murit, iar copilul e la spital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, spital, ancheta, copil, mama, murit, sibiu, trecere, pietoni, ucidere, culpa, camion, talmaciu
 

Femeia de 36 de ani care a fost lovită de un camion pe o trecere de pietoni din Tălmaciu, județul Sibiu, a murit! Copilul ei de opt ani, cu care mergea de mână pe trecerea de pietoni în momentul în care au fost loviți în plin de un camion, se află la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Are mai multe fracturi și leziuni interne și este, în stare critică. Martorii spun că mama și copilul s-au angajat în traversarea regulamentară pe zebră, moment în care un camion care vira la dreapta i-a lovit în plin.

VOX "I-a luat din plin. Cu roata din fața a trecut peste ei. Am intrat în panică, m-am speriat și eu, dar m-am dus să le dau o mână de ajutor.

Femeia de 36 de ani a fost târâtă câțiva metri, iar copilul a căzut pe trecerea de pietoni. Zeci de oameni s-au adunat la locul accidentului. Până la venirea echipajului medical de salvare, oamenii au ajutat victimele cum s-au priceput.

VOX "Treceau mașinile pe lângă ei ca și cum erau niște papuși aruncate jos.

Copilul s-a născut cu un handicap locomotor și a suportat mai multe intervenții chirurgicale, pentru a putea merge. Acum, medicii luptă pentru a-l putea ține în viață.

VOX "M-a luat de mână copilul si m-a rugat să-l ajut. Am ținut copilul să nu închidă ochii să fie conștient până vin medici, apoi m-am dus la mamă. Mama era în stare mai grava."

Culmea, și bunica băiatului a sfârșit călcată de o mașină pe aceeași trecere de pietoni.

VOX "Bunica copilului a fost călcată tot aici. Acum șase, șapte ani."

VOX "Tot așa lovită, chiar la ultimul pas."

Șoferul vinovat este din județul Argeș. El este cercetat acum de oamenii legii pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2