Date companie
 
 
 
 

Mama Luizei Melencu a refuzat să se prezinte la D.I.I.C.O.T.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : refuz, monica, mama, amenda, diicot, pop, luiza, citatie, tonel, melencu, teledon
 

Mama Luizei Melencu nu s-a prezentat, astăzi, la D.I.I.C.O.T, acolo unde era citată. Ea a declarat că nu se prezintă, deoarece aștepta un ordin judecătoresc și nu o citație. Este pentru a doua oară când refuză să i se recolteze probe biologice, cu toate că instanța de judecată a autorizat procedura. Luni, procurorii au mers acasă la Monica Melencu, pentru prelevarea de AND, necesar expertizei de ADN mitocondrial, o analiză care trebuie făcută într-un laborator din Statele Unite ale Americii, dar femeia a refuzat, pe motiv că nu are încredere în procurori și nici în FBI.

BIANCA ROTARU, reporter ”Șeful D.I.I.C.O.T, Felix Bănilă, a precizat, miercuri, că, în cazul în care Monica Melencu refuză în continuare prelevarea de probe biologice, se va ”proceda conform procedurii penale”. Asta înseamnă că femeia ar putea primi o amendă de până la 5.000 de lei. Dacă refuză din nou procedura de prelevare a probelor ADN, atunci va fi adusă cu escortă în acest scop.”

Referitor la varianta ca mama Luizei Melencu să fie amendată, avocatul Tonel Pop a declarat că ar putea fi organizat un teledon, astfel încât populația să doneze bani pentru achitarea sumei respective. Același Tonel Pop declara, marți, că anchetatorii vor noi probe de ADN de la mama fetei deoarece ar încerca să „acopere ilegalități” pe care le-ar fi comis specialiștii I.N.M.L. sau procurorii D.I.I.C.O.T.. Cu atât mai mult, cu cât I.N.M.L. este cercetat penal pentru infracțiuni precum abuz în serviciu, neglijență în serviciu și favorizarea infractorului. Acum, avocatul se plânge că procurorii D.I.I.C.O.T. i-au pus în vedere faptul că-ar putea întocmi dosar penal pentru obstrucționarea justiției, dacă nu o convinge pe Monica Melencu să permită prelevarea probelor biologice. El a precizat că nu a sfătuit familia Melencu să nu se prezinte la D.I.I.C.O.T.. Asta, deși a pus la îndoială, în mod public, autenticitatea citației primite de Monica Melencu. La începutul săptămânii, în presă au apărut informații, potrivit cărora, primele analize ale probelor ADN prelevate de la părinții Luizei au scos la iveală faptul că tatăl fetei nu este și tatăl ei biologic. Claudiu și Monica Melencu susțin, însă, că este o minciună.

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2