Date companie
 
 
 
 

Mâncare stricată, în fast food-urile deschise peste noapte pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : verificari, amenzi, opc, inspectori, litoral, marfa, cantine, fastfood, localuri, confiscata, licente
 

Atenție la localurile în care alegeți să mâncați pe litoral! Unele localuri de tip fast-food și cantine deschise peste noapte pot fi o alegere nefericită, deoarece, în goana după câștig, unii nu țin cont de nimic, nici măcar de sănătatea omului! În plin sezon estival, în astfel de localuri, turiștii sunt îmbiați cu preparate realizate din alimente expirate sau alterate. Inspectorii OPC au verificat zeci de astfel de localuri, pe tot litoralul, și au descoperit o mare de nereguli, pentru care au aplicat sancțiuni pe măsură.

AMBIANȚĂ "- E brânză, unt ce este aici? - Cașcaval! - La ce temperatură trebuie ținute? - Între două și patru grade!"

VOX "- Ați mâncat de aici? Da, aseară, da! De unde să știm noi ce este?! Nu e de bine nimic! Cum vii să mănâci cu copii, să te îmbolnavești?!"

AMBIANȚĂ "Orice produs care depașește data valabilității minimale poate fi un produs periculos.Ț

AMBIANȚĂ "- Uleiul are o săptămână. - Glumiți, cred! "

AMBIANTĂ "- De câte ori schimbați uleiul? Aveți contract cu o firmă de colectare a uleiului? - Nu! - Trebuia sa aveți încheiat un contract. - Păi, să vină! - Dumneavoastră trebuie să mergeți!"

VOX "- Care sunt problemele? - Că nu avem etichetă cu ce conțin și cu gramajul. - Și de ce nu aveți? - Pentru că doar ce am început. Acum le-am făcut. De două zile am început să lucrăm."

AMBIANȚĂ "Vreau să verificați permanent, zi de zi!"

Comercianții găsiți în neregulă s-au ales cu amenzi și marfa confiscată și unii vor rămâne fără licență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenzi de 8,6 mil. de lei într-o săptămână ( 7 Noiembrie 2020 )

  Amenzi drastice pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii epidemiei de infectări cu noul coronavirus!

 • Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău ( 18 Octombrie 2020 )

  Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

 • Nereguli grave, în școlile din Capitală, înaintea începerii cursurilor ( 11 Septembrie 2020 )

  Nereguli grave descoperite de inspectorii ISU în școlile din Capitală, cu doar câteva zile înainte de începerea cursurilor! Ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au efectuat, în ultima săptămână, mai multe controale la unitățile de învățământ din Municipiul București și din județul Ilfov.

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 • Invazie de alge marine, pe litoralul românesc ( 9 August 2020 )

  Invazie masivă de alge, pe litoralul românesc! Reprezentanții Administrației Bazinale a Apelor Dobrogea Litoral au transmis un mesaj public, în care precizează că utilajele strâng, în fiecare noapte, cantități uriașe...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2