Date companie
 
 
 
 

Mâncare stricată, în fast food-urile deschise peste noapte pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : verificari, amenzi, opc, inspectori, litoral, marfa, cantine, fastfood, localuri, confiscata, licente
 

Atenție la localurile în care alegeți să mâncați pe litoral! Unele localuri de tip fast-food și cantine deschise peste noapte pot fi o alegere nefericită, deoarece, în goana după câștig, unii nu țin cont de nimic, nici măcar de sănătatea omului! În plin sezon estival, în astfel de localuri, turiștii sunt îmbiați cu preparate realizate din alimente expirate sau alterate. Inspectorii OPC au verificat zeci de astfel de localuri, pe tot litoralul, și au descoperit o mare de nereguli, pentru care au aplicat sancțiuni pe măsură.

AMBIANȚĂ "- E brânză, unt ce este aici? - Cașcaval! - La ce temperatură trebuie ținute? - Între două și patru grade!"

VOX "- Ați mâncat de aici? Da, aseară, da! De unde să știm noi ce este?! Nu e de bine nimic! Cum vii să mănâci cu copii, să te îmbolnavești?!"

AMBIANȚĂ "Orice produs care depașește data valabilității minimale poate fi un produs periculos.Ț

AMBIANȚĂ "- Uleiul are o săptămână. - Glumiți, cred! "

AMBIANTĂ "- De câte ori schimbați uleiul? Aveți contract cu o firmă de colectare a uleiului? - Nu! - Trebuia sa aveți încheiat un contract. - Păi, să vină! - Dumneavoastră trebuie să mergeți!"

VOX "- Care sunt problemele? - Că nu avem etichetă cu ce conțin și cu gramajul. - Și de ce nu aveți? - Pentru că doar ce am început. Acum le-am făcut. De două zile am început să lucrăm."

AMBIANȚĂ "Vreau să verificați permanent, zi de zi!"

Comercianții găsiți în neregulă s-au ales cu amenzi și marfa confiscată și unii vor rămâne fără licență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2