Date companie
 
 
 
 

Manifestație cu huiduieli

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : huiduieli, protest
 

Protest la manifestațiile dedicate Zilei Unirii Principatelor, la Iași!În timpul discursului oficialităților, unii dintre oamenii prezenți în Piașa Unirii au huiduit și au scandat "Hoții, hoții", "Vrem autostradă, nu penali pe stradă", și "PSD, ciuma roșie".

Ambianță

Scandările au început odată cu discursul consilierului prezidențial Andrei Muraru, continuând și în timp ce la microfon erau prefectul județului Iași, Marian Grigoraș și șeful Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, lider al filialei județene a PSD.

Unii dintre protestatari au avut bannere pe care era scris: „Cerem autostrada Ungheni-Iași-Târgu Mureș. Echitate pentru Moldova”, „Cerem autostrada Marii Uniri”, Un alt grup, venit de la Chișinău, avea pancarte cu mesajul "Unirea, obiectiv național". De asemenea, participanților le-a fost împărțită "Proclamația de la Iași" un document în zece puncte, în care s-au cerut investiții pentru Iași, dar și referendum pe tema modificării legilor justiției. La manifestările din Piața Unirii au participat aproximativ 3000 de persoane, alături de reprezentanți ai autorităților locale și județene, parlamentari, șefi ai instituțiilor din județ, precum și liderul PNL, Ludovic Orban, fostul premier Victor Ponta și Majestatea Sa Margareta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2