Date companie
 
 
 
 

Manifestații împotriva actualei guvernări, în București și Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, ponta, cluj, furt, manifestatii, legi, constitutie, intelectual
 

Manifestațiile împotriva premierului Victor Ponta și Uniunii Social-Liberale au continuat în Capitală și în alte orașe ale țării. Cei mai mulți protestatari, peste patru sute, s-au adunat în Piața Victoriei.

AMBIANȚĂ "Jos Ponta, jos Ponta!"

Manifestanții l-au acuzat pe șeful Executivului de nerespectare a legilor și, mai ales, a Constituției, dar si de furt intelectual.

VOX "Mi se pare absolut revoltator ca la fruntea unei țări din Uniunea Europeană și în care primează statul de drept să ne conducă cineva care fură."

La protest a participat si fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care nu a ezitat să-l taxeze pe Ponta pentru acțiunile din ultima perioadă.

MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, fost premier al României "Nu stiu ce a reusit el sa faca in aceasta guvernare in afara de a intoarce o tara pe dos si in afara de a dovedi, alaturi de Antonescu, ca aceasta Constitutie poate fi incalcata mai rau decat si-ar fi putut cineva imagina."

Peste o sută de oameni au iesit în stradă si în Piata Universității.

VOX "Este momentul schimbãrii. România are nevoie de caractere."

AMBIANȚĂ "Ponta nu uita, legea nu e teza ta!"

Aproape două sute de protestatari au ieșit în stradă și la Cluj-Napoca. Pe pancartele lor se putea citi "Statul e o Poantă" sau "USL plagiază acum si loviturile de stat".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2