Date companie
 
 
 
 

Maratonul concertelor în aer liber, pe insula de pe Lacul Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concerte, Lacul Fundeni
 

A început maratonul concertelor în aer liber, pe insula de pe Lacul Fundeni din Capitală! Artistul Ducu Bertzi a ridicat zeci de persoane în picioare cu melodiile lui.

AMBIANȚĂ 

Organizatorii au anunțat că, pentru siguranța spectatorilor au fost aplicate măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. Aceștia au redus numărul de scaune, iar fiecare zona este delimitată cu bandă specială. Totodată, s-a avut în vedere și organizarea unor spații special amenajate pentru fumători și pentru mâncare.

AMBIANȚĂ

"Cum a fost la spectacol? Extraordinar de frumos. Ne-a plăcut foarte mult, amosfera a fost plăcută, ne-am simțit în siguranță, chiar a fost plăcut și cred că o să mai participăm la evenimente de family."

"A fost o seară specială, chiar ne-am bucurat și de priveliște, de o muzică bună de calitate, atmosferă frumoasă, respect din partea tuturor, a fost o seară formidabilă."

"Superb, atmosferă calmă, prietenoasă, nu știu, foarte fain. Mai veniți? Da, absolut!"

Și cei mici au avut parte de un spectacol de zile mari, pe insula Family Fest din Fundeni! Au dansat, au cântat și s-au jucat alături de cel mai visător șoricel, Tzitzi, și de prietenul lui din trecut, dinozaurul Poc. Deși Tzitzi recunoaște că nici lui nu i-a fost ușor în perioada de izolare, acum e bucuros că s-a întors alături de prietenii lui, copiii, care abia au așteptat momentul în care îl vor revedea.

TZITZI:  „Astăzi a fost grozav! Au fost și prietenii noi și au fost și câțiva prieteni mai vechi pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului și au fost toți atât de bucuroși. Și, cel mai important, m-au ajutat să îmi îndeplinesc cel mai mare vis: acela de a salva dinozaurii de la dispariție și de a cunoaște un dinozaur. Eu eram la buni Șoricica atunci când am aflat că nu mai putem să mergem de colo-colo și am stat acolo toată perioada. Și, deși mi-a fost puțin greu să fiu departe de mami, de tati și de biblioteca mea, pentru că eu sunt un șoricel de bibliotecă, am stat mult prin curte pe la buni și am pus roșii, am cules cireșe.” 

Cei mici le-au apreciat reprezentația și s-au distrat pe deplin, alături de părinți și bunici.

VOX

„ Am cântat și am și dansat.  Cu cine ai venit? Cu mama și cu fratele meu.” 

 „Să cânt și să văd dinozaurii. De Tzitzi îți place? Îmi placeee.” 

Iar spectacolele continuă, tot weekendul!

MARIUS CHINĂ
organizator
"Astă seară vor urca pe scenă Iris, au făcut probele de sunet, o să sune foarte, foarte bine, iar mâine seară vor urca pe scena noastră cei de la Azur. Cum v-ați pregătit? Așa cum vedeți și voi suntem foarte bine pregătiți, am făcut distanțarea socială, avem zone amplasate din 2 in 2 m, zone a câte 4 m pătrați pentru grupuri sau familii de maxim 4 persoane."

Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.


Maratonul concertelor în aer liber, pe insula de pe Lacul Fundeni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2