Date companie
 
 
 
 

Marian Vanghelie, în arest la domiciliu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, arest, vanghelie, sector, domiciliu, edil, mizil, denunt, oana, experienta
 

Marian Vanghelie este în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, după ce, aseară, magistrații Înaltei Curți au decis ca edilul suspendat al Sectorului 5 să fie eliberat din arestul preventiv. După o ședere de aproape patru luni în celulă, fostul politician PSD a apărut vizibil schimbat. Iubita lui, Oana Mizil, însărcinată în 8 luni, l-a asteptat la ieșirea din arest.

MARIAN VANGHELIE, "- O seară frumoasă, după multe luni. A fost o experiență de viața, să știți! Chiar cred că de multe ori e bine să mai simți realitate. - Dar acum cum vă simțiti? - Mă simt puțin mai echilibrat, mai echilibrat în sensul că am făcut un remember asupra greșelilor pe care le-am făcut, dar în sensul cel mai bun."

Vanghelie a ținut să precizeze că nu a făcut niciun denunț în timpul în care s-a aflat în arest și le-a mulțumit celor care nu l-au abandonat în această perioadă.

MARIAN VANGHELIE, "Se dovedește că se poate ieși și fără să dai un denunț. Am ținut foarte mult să ies cu demnitate din aceasta clădire. Sunt foarte multe persoane care m-au ajutat și mulțumesc inclusiv ambasadelor care au fost alături de mine și am cerut sprijin, pentru că, la un moment dat, nu mai știam de mine, nu mă mai regăseam. Și tuturor O.N.G.-urilor din societatea civilă, care au fost alături de mine."

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în perioada 2006 - 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al Sectorului 5 din București, ajutat de Mircea-Sorin Niculae și parțial de Laura Ciocan, a cerut și a primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de peste 30.400.000 de euro. Fost membru marcant al Partidului Social Democrat și unul dintre cei mai longevivi edili din București, Marian Vanghelie a câștigat primul mandat de primar al Sectorului 5 în anul 2000.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2