Date companie
 
 
 
 

Marius Țeicu, invitat special la Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cd, muzica, marius, nationalfm, ciulinaru, teicu
 

Invitat de seama astazi la Național FM! Compozitorul Marius Teicu a fost prezent in emisiunea lui Denis Ciulinaru.

MARIUS ȚEICU, compozitor și interpret ”Îmi face o mare plăcere să vin aici, îmi era dor și de Denis, îl mai ascult la radio și vă felicit că în continuare, sunteți postul de radio care vă mai aduceți aminte că sunteți români și dați muzică românească pentru toate gusturile și toate generațiile și dacă prin aceste s-a numărat și o pieasă de-a mea, am fost foarte bucuros pentru că am știut că aici am niște prieteni care țin la muzica românească.”

Gazda emisiunii, împreună cu invitatul său special, au discutat despre reperele importante ale activității artistice, deși este extrem de greu să faci un rezumat al unei cariere impresionante precum cea a lui Marius Țeicu. Marele muzician a adus și suprize pentru ascultătorii NaționalFM.

MARIUS ȚEICU, compozitor și interpret ”Este vorba de o lansare de CD-uri, două CD-uri cu muzica mea și cântate de
Angela Similea, primul se cheamă ”Trăiesc” și, al doilea, ”Să ne reamintim”, sugestiv textul. Și mai sunt două CD-uri cu versuri de Eugen Rotaru. Lansarea va fi pe 24 aprilie, de azi într- o săptămână, la ora 16, la magazinul Muzica, din București.”

Creația muzicală a lui Marius Țeicu cuprinde un număr impresionant de peste 500 de melodii, majoritatea făcând parte din programele de Radio și de Televiziune.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2