Date companie
 
 
 
 

Mars al sindicalistilor de la Arpechim Pitești

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sindicate, mars
 

Trei sute de angajați de la Divizia Petrochimică Bradu din Pitești, care aparține de Oltchim, au ieșit din nou în stradă. După ce marți s-au alăturat salariaților de la combinatul vâlcean care au manifestat în Capitală, sindicaliștii argeșeni au mers miercuri într-un marș până în fața Prefecturii. Oamenii nemulțumiți de concedierile colective au solicitat plata salariilor restante. Pe drum, jandarmii au încercat să-i oprească, dar liderii sindicatului "Unirea" au negociat pentru a li se permite să protesteze.

AMBIANȚĂ: "Nu putem sã mergem mai departe? Cã mergem pe jos. Nu deranjăm pe nimeni. De ce nu putem sã circulãm? Spuneți-ne și nouã!"

Protestatarii s-au îmbrâncit la un moment dat cu jandarmii.

AMBIANȚĂ (muncitorii se împing cu jandarmii): "Fãrã violențã! Fãrã violențã!"

Manifestanții au acuzat faptul că premierul Victor Ponta nu și-a făcut timp să se întâlnească la București cu reprezentanții lor, în urma protestelor din Piața Victoriei.

AMBIANȚĂ: "Astãzi noi, mâine voi! Astãzi noi, mâine voi!"

O delegație a protestatarilor a intrat la discuții cu prefectul de Argeș, Cristian Soare. La Divizia Petrochimică Bradu, preluată de Oltchim în 2009, mai lucrează în prezent aproximativ 600 de salariați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2