Date companie
 
 
 
 

Marșuri ale elevilor împotriva consumului de droguri, organizate în 41 de orașe din țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : profesori, elevi, mars, agentie, antidrog, rapoarte
 

25.000 de elevi din toată țara au participat, joi, la marșurile antidrog organizate în 41 de orașe din țară, inclusiv în București, sub sloganul "În fața drogurilor nu suntem diferiți". 3000 de elevi și 200 de profesori, alături de specialiști și voluntari ai Agenției Naționale Antidrog, au mărșăluit, umăr la umăr, numai în Capitală. Potrivit rapoartelor întocmite de Agenția Națională Antidrog, consumul de droguri în rândul elevilor a crescut cu 16 procente în ultimul an, fenomen care alarmează autoritățile.

SORIN OPREA, director, A.N.A. "A sensibiliza opinia publicã cu privire la consumul de droguri, în special în rândul tinerilor, informare corectã a tinerilor și a pericolelor care sunt reprezentate de consumul de droguri!"

VOX "Suntem împotriva drogurilor și trebuie sã oprim aceastã dependențã care ne face rãu și trebuie sã spunem stop!"

VOX "Sã se mai reducã din consumatorii de droguri!"

Unul dintre participanții la marș spune că drogurile nu l-au tentat niciodatã. În schimb, un prieten de-al sãu este dependent de droguri.

VOX "Consumã, de obicei, și încet încet se vede pe el cã își pierde din tinerețe! I-am dat un sfat, sã se lase cã nu sunt sãnãtoase, cã nu este bine pentru sãnãtatea lui, dar e alegerea sa."

Manifestările elevilor au fost organizate în cadrul programului inițiat de Ministerul Educației Naționale, intitulat „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, derulat în perioada 1 – 5 aprilie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2