Date companie
 
 
 
 

Martorii din procesul de șantaj al lui Dan Diaconescu s-au volatilizat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : diaconescu, santaj, proces, martori, dan
 

Procesul de șantaj al lui Dan Diaconescu se simplifică, după ce martorii din acest dosar s-au evaporat. Rând pe rând, cei care au depus mãrturie, fie au murit, fie au fost arestați. Ultimul martor și-a schimbat declarația chiar în sala de judecatã și ar putea rãspunde penal, pentru mãrturie mincinoasã.

DAN DIACONESCU, realizator de televiziune "E o zi importantă pentru justiție, pentru că, dupa moartea unui martor, Dumnezeu sã îl ierte, și arestarea celuilalt, astăzi, martorii și-au schimbat declarația. Unul dintre martori a spus ca i-a dat unei secretare d-ale mele 1500 de euro, iar, astăzi, a spus ca nu a dat niciun ban, nu cunoaște nicio secretară, nu mă cunoaște pe mine."

Scăpat de grija martorilor din procesul de șantaj, Dan Diaconescu spune cã îi merge bine pe toate planurile. El a anunțat că fosta sa televiziune va renaște la Vatican și că va emite în curând.

AMBIANȚĂ "- I-ați cerut voie papei? - Încă nu!"

În dosarul de șantaj, Diaconescu este acuzat că ar fi cerut bani de la mai multe persoane, pentru a nu difuza informații compromitãtoare despre acestea. Omul de televiziune a fost arestat preventiv în acest caz, în anul 2010.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2