Date companie
 
 
 
 

Mărturia fetei înjunghiate la Ploiești de fostul iubit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, spital, ploiesti, marturie, iubit, tentativa, injunghiata, dana, cofetarie
 

Mărturii cutremurătoare facute de tânara înjunghiată acum o săptămână de iubitul gelos! Fata a fost atacată chiar la locul de muncă, o cofetarie din centrul orașului Ploiești. Aflată pe patul de spital, fata povesteste momentul atacului și spune că va lupta pentru viață.

DANA ENACHE, fata înjunghiată de fostul iubit "Din două mișcări, deja ajunsese asupra mea. I-am dat cu spray paralizant în ochi. Eu nu am apucat să apăs butonul de panică, apoi au fost loviturile de cuțit, după care s-a îndepărtat și a plecat. Mi-a lăsat cuțitul înfipt în mine, nu l-a retras. Eu am încercat să iau telefonul firmei, un telefon micuț, așa, și am încercat să tastez, dar nu îmi mai răspundeau mâinile. Eram în șoc, nu mai puteam nici măcar să tastez. Și mă uitam pe stradă și vedeam așa, ca prin fum, vedeam că se uitau oamenii, dar nu făceau nimic și, atunci, m-am gândit să ies și să incerc eu să fac ceva. Și când am scos cuțitul de undeva de sub piept.

Fata spune că tânărul ar fi dat semne pe parcursul relației lor că era ceva în neregulă în comportamentul lui. Totuși, atacul a luat-o prin surprindere.

DANA ENACHE, fata înjunghiată de fostul iubit "La început venea și stătea la locul meu de muncă cu orele. Ore întregi nu mai pleca. Încercam să vorbesc cu el și să-l liniștesc. El mi-a spus că mă urmărește și că așteaptă să iasă toată lumea și să rămân singură. Eu sunt glasul tuturor femeilor care au fost abuzate într-un anumit mod. Eu sunt Dana, care a reușit să treacă peste asta, și o să trec peste asta, pentru că îmi doresc să trăiesc și să nu mai existe nenorociți ca el care să facă asta femeielor."

Dana are 23 de ani, iar Cătălin este mai mare cu 12 ani decât ea. Cei doi au fost împreună un an și jumătate. Acum câteva luni, fata a decis să rupă legătura cu iubitul ei pe care îl bănuia de infidelitate. După atacul violent de săptămâna trecută, bărbatul a mers direct la poliție si s-a predat. El este cercetat pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2