Date companie
 
 
 
 

Masina suspectului Bogdan Roman, descoperita in Timisoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, primar, roman, suspect, perchezitii, deta, bogdan, petru
 

Masina fiului cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, dat in urmarire generala, a fost descoperita pe raza municipiului Timisoara. Masina cu care acesta ar fi fugit de la locul altercatiei era parcata chiar langa locuinta prietenei sale, insa nici urma de suspect. Bogdan Roman a disparut in urma cu cinci zile, dupa atacul cu sabia, comis intr-un local din Deta si este dat in urmarire si in consemn la frontiera, dupa ce a primit mandat de arestare preventiva in lipsa. Intr-o interventie publica avuta miercuri pe un post de televiziune, tatal sau, primarul Petru Roman, l-a rugat pe fiul sau cel mare sa se predea, pentru a simplifica lucrurile. In aceeasi interventie, edilul Detei si-a exprimat convingerea cã tinta acestui scandal este el, nu copiii lui.

PETRU ROMAN, primar, orasul Deta "Pânã la urmã, nu copii acestia sunt tina la aceastã bãtaie, tinta sunt eu. -Credeti cã cineva ar vrea sã vã facã rãu? -La asta ar trebui sã rãspundeti dumneavoastrã, de ce nu aveti alt subiect de patru zile decât acesta? Nu am vorbit cu Bogdan, nu am vorbit nici cu Cãlin, pentru cã este acolo unde este si nu am cum sã iau legãtura cu el. (...) Dacã sunt vinovati trebuie sã rãspundã în fata legii. Sunt convins cã ancheta va dovedi cât sunt nevinovati si în ce mãsurã sunt vinovati."

Mai mult, Petru Roman crede cã de vinã pentru scandalul, în care au fost implicati fiii lui, sunt proprietarii discotecii, în care a izbucnit cearta. Edilul-sef din Deta spune cã localul nu era suficient de bine pãzit.

PETRU ROMAN, primar, orasul Deta "Stim ce sunt discotecile si tocmai de aceasta legiuitorul a spus cã cel care îsi face discotecã trebuie sã aibã forte de ordine. El rãspunde. Totul pleacã de acolo, din discotecã. Acolo cine trebuia sã raspunda?"

Trei tineri din Deta au ajuns la spital in noaptea de sambata spre duminica, taiati cu sabia. Potrivit victimelor si martorilor, in agresiune sunt implicati fiii primarului din Deta, Bogdan si Calin Roman, alaturi de alte cateva persoane, care i-au atacat pe motiv ca nu au platit taxa de protectie. Ranitii spun ca agresorii erau inarmati cu sabii, cutite si bate. Fiul primarului din Deta, Calin Roman, si alti patru complici au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile si se afla dupa gratii. Decizia instantei a fost atacata, insa, cu recurs, care se va judeca in 3 august. Urmaritul Bogdan Roman, despre care se spune ca ar fi lovit cu sabia, este cautat, deocamdata, de oamenii legii, care fac perchezitii in casele persoanelor suspectate ca l-ar gazdui pe agresor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2