Date companie
 
 
 
 

Mașini luate de șuvoaie, poduri rupte și copaci dezradăcinați în urma ploilor torențiale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, ploi, vreme, masini, ape, viituri, teperaturi
 

Apele se retrag, după ce au făcut prăpăd pe unde s-au revarsat! În localitatea Horia din județul Tulcea două mașini au fost luate de puhoaie, iar șoferii au fost internați de urgență la spital, din cauză că au făcut hipotermie.

AMBIANȚĂ "Mai avem pe careva prin mașină?

Și orașul Tulcea a fost paralizat în urma revărsării apelor. Zeci de mașini au rămas blocate în șuvoaie, iar unele au căzut în canalizare, dupa ce capacele au fost luate de viituri.

AMBIANȚĂ "- Ce s a întâmplat? - Nici pompierii nu pot face!"

AMBIANȚĂ "Băi, fraților, ce oraș e ăsta frate? Ce oraș e ăsta?"

În comuna Urechești, județul Vrancea, zeci de gospodării au rămas complet izolate, după ce un pod a fost luat de viitură. Rupți de lume, oamenii se roagă la Dumnezeu să nu dea vreun nevaz mai mare peste ei.

VOX "Dacă ia foc, doar cu elicopterul să vină, să stingă, altfel nu are cum."

VOX "Cu mașinile nu pot să mai circule, salvarile nu mai intră, pompierii nu ajung. Ferească Dumnezeu de un bolnav, fereasca Dumnezeu de un foc!"

Localnicii spun că podul rupt pune capac la situația dezastruoasă a drumurilor din localitate.

VOX "Asta este bătaie de batjocoră! Păi, ne rupem mașinile, doamnă! De impozit vin și ne execută, dacă nu plătim la timp."

La Focșani, un conducător auto a văzut moartea cu ochii. Un copac smuls din rădăcini de furtună a căzut peste mașina aflată în mers. Din fericire, șoferul a scapat teafar, dar autoturismul a fost distrus. Pericolul inundațiilor dispare, dar echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență și gospodarii afectați de viituri caută, acum, să îndepărteze urmele lăsate de șuvoaie.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "Îi ajută și faptul că ploile par să înceteze, dacă e să luăm în calcul veștile de la meteorologi. La sfârșitul săptămânii, va ploua izolat în estul țării, iar la munte va ninge. Vremea rămâne, totuși, răcoroasă pentru această perioadă."

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie, precipitațiile vor reveni în forță săptămâna viitoare, în perioada 26 - 29 septembrie. Meteorologii mai spun că, până la sfârșitul lunii, temperaturile maxime vor depăși cu greu 20 de grade Celsius.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2