Date companie
 
 
 
 

Mașinile abandonate sau parcate neregulamentar vor fi ridicate, în Sectorul 6

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : taxa, primar, masini, sector, public, regulament, domeniul, neregulamentar, abandonate, ciucu, parcat
 

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, le-a pus gând rău celor care își abandonează mașinile pe domeniul public ori parchează sau staționează pe unde nimeresc. Regulamentul pentru ridicarea acestor mașini, care prevede și o taxă piperată pe care o vor plăti proprietarii mașinilor, a fost, deja, apobat de Consiliul Local al Sectorului 6. Pentru a pune în practică regulamentul, s-a decis înființarea unui serviciu de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public sau parcate neregulamentar.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6 București „Vom miza, în special, pe cei ce și-au abandonat mașinile pe spațiul public, pe aceia care parchează pe spațiul verde sau ceea ce era odată spațiu verde și acum este noroi. Vom viza, în primul rând, autoutilitarele care sunt atotprezente în cartiere și le aglomerează. Pentru operațiunea de ridicare propunem un cost de 300 lei/vehicul, 200 lei/ vehicul pentru operațiunea de transport și 30 lei/zi/ vehicul pentru operațiunea de depozitare.”

De ridicarea vehiculelor se vor ocupa polițiștii locali și angajații Administrației Domeniului Public. Edilul este convins că, astfel, vor fi eliberate spații pentru realizarea parcărilor.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6 București „Am identificat multe locuri în care putem face parcări pe vertical. Probabil că o să mergem pe parcări mai mici, pe vertical, pe care să le facem ca parcări de reședință. ”

Problema care trebuie rezolvată este cea a locului de depozitare a mașinilor ridicate. Edilul Sectorului 6 spune că o soluție ar fi preluarea unui teren cu ajutorul Primăriei Municipiului București sau, dacă nu va găsi înțelegere acolo, închirierea unui alt teren. Referitor la multitudinea de garaje din proximitatea blocurilor, primarul Sectorului 6 spune că acestea vor fi eliminate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2