Date companie
 
 
 
 

Măsuri de atenuare a impactului coronavirusului asupra economiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : economie, masuri, coronavirus
 

Ministrul interimar al Finanțelor vrea să ia măsuri pentru atenuarea impactului pandemiei de infectare cu coronavirus asupra mediului economic! Florin Cîțu a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că pachetele de măsuri pentru persoanele fizice și pentru companii vor fi gata în următoarele zile. Totodată, ministrul interimar al Finanțelor a precizat că toate plățile statului se fac la timp, iar instituția pe care o conduce se află în permanentă legătură cu Banca Națională a României. De asemenea, Florin Cîțu îi sfătuiește pe cetățeni să folosească sistemele electronice de plată. În plus, ministrul interimar de Finanțe a mai adăugat că în prima ședință de Guvern, va proroga primul termen de plată a impozitului pe clădiri, pe teren sau pe mijloacele de transport, aferente acestui an, de la 31 martie, la 30 iunie 2020, pentru a evita răspândirea coronavirusului.


Măsuri de atenuare a impactului coronavirusului asupra economiei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor ( 2 August 2020 )

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 • Investițiile publice, absolut necesare ( 29 Iulie 2020 )

  Banii europeni, atât de așteptați în țară pentru recuperarea economiei, nasc în continuare controverse. Fostul europarlamentar și actual coordonator al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, atrage atenția asupra termenelor stricte în care România trebuie să se încadreze pentru accesarea fondurilor europene.

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Cocerte, pe Insula Fundeni ( 16 Iulie 2020 )

  Se anunță show de zile mari, pe Insula de pe Lacul Fundeni ,începând cu data de 17 iulie! Artiști importanți vor urca pe scena amplasată pe insulă, spre încântarea celor care au simțit lipsa concertelor, în perioada pandemiei.

 • Starea de alertă va fi prelungită, a anunțat Klaus Iohannis ( 15 Iulie 2020 )

  Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile! Anunțul a fost făcut de către șeful statului, Klaus Iohannis, după o întrevedere cu premierul Ludovic Orban, precum și cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2