Date companie
 
 
 
 

Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : turism, litoral, masuri, plaje, iohannis, rezervare
 

Anunțul președintelui Klaus Iohannis privind deschiderea plajelor, de la 1 iunie, a dat avânt rezervărilor pe litoral. Astfel, numărul de rezervări pentru sezonul estival de anul acesta s-a triplat în doar câteva zile. Iubitorii de mare și soare își rezervă atât vacanțe last minutes, cât și sejururi în lunile iulie, august și septembrie. Operatorii în turism spun că se asteaptă ca cererile să crească în următoarele săptămâni. Hotelierii anunță și ei că prețurile nu vor fi majorate. De exemplu, pentru jumătatea lunii iunie, în Mamaia, o cameră la două stele poate fi rezervată de la 113 lei pe noapte și poate trece puțin peste 200 de lei, pentru o cameră într-un hotel mai luxos. În celelalte stațiuni, tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 81 de lei. Turiștii care aleg să-și petreacă vara lui 2020 la mare trebuie să țină cont, însă, de câteva aspecte esențiale.

BIANCA ROTARU, reporter „Persoanele care vor să meargă la plajele concesionate de pe litoralul românesc trebuie să își facă rezervare. Pentru celelalte plaje, autoritățile locale sunt responsabile de evitarea aglomerației. Un aspect important este acela că numărul de persoane care pot face plajă este limitat, având în vedere că șezlongurile trebuie așezate la doi metri distanță.”

Administratorii trebuie să asigure dezinfectarea echipamentelor de plajă înainte de fi folosite de clienți. De asemenea, trebuie să ia măsuri pentru a limita accesul în funcție de locurile disponibile, sa stabilească culoare de acces pentru intrare și ieșire și să limiteze numarul de angajați care intră în contact cu turiștii. Clientii vor fi serviți la locurile lor de pe plajă. Se recomandă servirea de produse ambalate individual, iar personalul trebuie să poarte măsti de protecție. Pentru clienți vor fi asigurate soluții dezinfectante. Sunt interzise sporturile și activitățile de agrement pe plaje în alte locuri decat cele amenajate.


Măsuri speciale pentru plajă, după 1 iunie

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Cocerte, pe Insula Fundeni ( 16 Iulie 2020 )

  Se anunță show de zile mari, pe Insula de pe Lacul Fundeni ,începând cu data de 17 iulie! Artiști importanți vor urca pe scena amplasată pe insulă, spre încântarea celor care au simțit lipsa concertelor, în perioada pandemiei.

 • Starea de alertă va fi prelungită, a anunțat Klaus Iohannis ( 15 Iulie 2020 )

  Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile! Anunțul a fost făcut de către șeful statului, Klaus Iohannis, după o întrevedere cu premierul Ludovic Orban, precum și cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali.

 • Persoanele afectate de inundații, sprijinite de către autorități ( 24 Iunie 2020 )

  Șeful statului, îngrijorat din cauza inundațiilor care au făcut prăpăd în majoritatea regiunilor țării! Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate românilor afectați de efectele vremii nefavorabile și a dat asigurări că aceștia vor fi ajutați.

 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 ( 21 Iunie 2020 )

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2