Date companie
 
 
 
 

Materialele pentru reconstructia caselor sinistratilor din Dorohoi au disparut din depozite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinistrati, angajati, frauda, ancheta, primarie, case, materiale, Dorohoi, reconstructie, prejudiciul
 

Sinistrații din Dorohoi au rămas iar fără case! Sute de tone de materiale de construcții destinate refacerii locuințelor sinistraților au dispărut din depozitele Primăriei. Frauda a fost descoperită în urmă cu câteva zile, astfel că 40 de case destinate localnicilor afectați de inundații nu vor mai putea fi reconstruite. Potrivit autorităților, prejudiciul făcut de tâlhari se ridică la suma de nouă milioane de lei. Poliția Botoșani cerceteazã trei angajați ai Primãriei Dorohoi.

ALIN CLIM, viceprimar Dorohoi "BCA, fier, armãturã, ciment, astea sunt în mare. Presupușii vinovați ar fi cei care au fost în componența comisiei de gestionare a acestor materiale."

DANIELA DAREA, purtator de cuvant, I.P.J. Botosani "Efectueazã cercetãri fațã de trei persoane, angajați ai Primãriei Dorohoi. Aceștia sunt cercetați sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de neglijențã în serviciu. Din cercetãrile efectuate se pare cã este vorba de un prejudiciu de peste 800.000 de lei."

Între timp, 40 de familii încã mai locuiesc în module.

VOX "Îs hoți, nu-s oameni cinstiți. Dacã erau oameni cinstiți eram și noi azi în casele noastre."

VOX "Au zis cã nu au materiale, ca nu au fonduri, cã nu au nimic."

În vara anului trecut, puhoaiele au mãturat orașul Dorohoi. Șapte oameni au murit și aproape 300 de persoane au rãmas fãrã case.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2