Date companie
 
 
 
 

Materialele pentru reconstructia caselor sinistratilor din Dorohoi au disparut din depozite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinistrati, angajati, frauda, ancheta, primarie, case, materiale, Dorohoi, reconstructie, prejudiciul
 

Sinistrații din Dorohoi au rămas iar fără case! Sute de tone de materiale de construcții destinate refacerii locuințelor sinistraților au dispărut din depozitele Primăriei. Frauda a fost descoperită în urmă cu câteva zile, astfel că 40 de case destinate localnicilor afectați de inundații nu vor mai putea fi reconstruite. Potrivit autorităților, prejudiciul făcut de tâlhari se ridică la suma de nouă milioane de lei. Poliția Botoșani cerceteazã trei angajați ai Primãriei Dorohoi.

ALIN CLIM, viceprimar Dorohoi "BCA, fier, armãturã, ciment, astea sunt în mare. Presupușii vinovați ar fi cei care au fost în componența comisiei de gestionare a acestor materiale."

DANIELA DAREA, purtator de cuvant, I.P.J. Botosani "Efectueazã cercetãri fațã de trei persoane, angajați ai Primãriei Dorohoi. Aceștia sunt cercetați sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de neglijențã în serviciu. Din cercetãrile efectuate se pare cã este vorba de un prejudiciu de peste 800.000 de lei."

Între timp, 40 de familii încã mai locuiesc în module.

VOX "Îs hoți, nu-s oameni cinstiți. Dacã erau oameni cinstiți eram și noi azi în casele noastre."

VOX "Au zis cã nu au materiale, ca nu au fonduri, cã nu au nimic."

În vara anului trecut, puhoaiele au mãturat orașul Dorohoi. Șapte oameni au murit și aproape 300 de persoane au rãmas fãrã case.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Trei elevi, eliminați de la Evaluarea Națională ( 25 Iunie 2021 )

  Trei elevi au fost eliminați de la proba de matematică a Evaluării Naționale, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Elevii au fost descoperiți, joi, cu telefoane mobile în sala de examen, lucru...

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 • Anchetă într-un dosar de reciclare fictiva a deșeurilor ( 17 Iunie 2021 )

  Fraudă uriașă în domeniul deșeurilor! Șapte firme specializate în colectarea și reciclarea deșeurilor au fost depistate cu nereguli grave de către inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală din cadrul A.N.A.F..

 • Anchetă în cazul trenul rămas fără frâne, care a rupt macazul ( 2 Iunie 2021 )

  Anchetă în cazul trenului Regio de pe ruta București Craiova, care a rămas fără frâne, marți seară, pe raza județului Argeș! Garnitura s-a oprit din inerție, la 300 de metri de Gara Golești...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2