Date companie
 
 
 
 

Materialele pentru reconstructia caselor sinistratilor din Dorohoi au disparut din depozite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinistrati, angajati, frauda, ancheta, primarie, case, materiale, Dorohoi, reconstructie, prejudiciul
 

Sinistrații din Dorohoi au rămas iar fără case! Sute de tone de materiale de construcții destinate refacerii locuințelor sinistraților au dispărut din depozitele Primăriei. Frauda a fost descoperită în urmă cu câteva zile, astfel că 40 de case destinate localnicilor afectați de inundații nu vor mai putea fi reconstruite. Potrivit autorităților, prejudiciul făcut de tâlhari se ridică la suma de nouă milioane de lei. Poliția Botoșani cerceteazã trei angajați ai Primãriei Dorohoi.

ALIN CLIM, viceprimar Dorohoi "BCA, fier, armãturã, ciment, astea sunt în mare. Presupușii vinovați ar fi cei care au fost în componența comisiei de gestionare a acestor materiale."

DANIELA DAREA, purtator de cuvant, I.P.J. Botosani "Efectueazã cercetãri fațã de trei persoane, angajați ai Primãriei Dorohoi. Aceștia sunt cercetați sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de neglijențã în serviciu. Din cercetãrile efectuate se pare cã este vorba de un prejudiciu de peste 800.000 de lei."

Între timp, 40 de familii încã mai locuiesc în module.

VOX "Îs hoți, nu-s oameni cinstiți. Dacã erau oameni cinstiți eram și noi azi în casele noastre."

VOX "Au zis cã nu au materiale, ca nu au fonduri, cã nu au nimic."

În vara anului trecut, puhoaiele au mãturat orașul Dorohoi. Șapte oameni au murit și aproape 300 de persoane au rãmas fãrã case.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Cofetărie în pandemie ( 6 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să...

 • Moarte suspectă, în Centrul Vechi ( 29 Iunie 2020 )

  Moarte suspectă, în Centrul Vechi al Bucureștiului! În jurul orei 21:00, trecătorii prin zonă au semnalat la 112 faptul că un bărbat furios distruge o terasă și că se aruncă în fața mașinilor. Bărbatul în vârstă...

 • Angajații C.E.H. vor să dea compania în judecată ( 26 Mai 2020 )

  Circa 3.000 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara vor să dea în judecată compania, pentru neplata unor drepturi bănești. Angajații se plâng că, de 2 luni nu și-au primit o parte din drepturile salariale.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2