Date companie
 
 
 
 

Maternitatea din Beiuș, închisă din cauza focarului de coronavirus

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Octombrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, monica, oradea, inchisa, sectia, Beius, ginecologie, covid, teaha, obstetrica, focar coronavirus
 

Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal „Episcop Nicolae Popovici” din Beiuș, închisă temporar din cauza unui focar de COVID-19! Managerul interimar al unității sanitare din Beiuș, Monica Virginia Teaha, a anunțat că a fost luată decizia închiderii temporare a secției din cauză că paisprezece membri ai personalului medical și auxiliar au confirmați cu SARS CoV-2. Este vorba de angajați asimptomatici, motiv pentru care, până joi, când au sosit rezultatele testelor, nimeni nu a bănuit gravitatea situației.

MONICA VIRGINIA TEAHA, manager interimar, Spitalul Municipal Beiuș „Țin să menționez că toate cele 14 cazuri sunt asimptomatice, deci nu prezintă simptomatologie pentru COVID-19, iar secția a fost închisă pentru a putea face decontaminarea atât decontaminarea aeromicroflorei cât și decontaminarea suprafețelor.” 

Potrivit managerului spitalului din Beiuș, cazurile au fost preluate de D.S.P., pentru evaluare. Secția de Obstetrică-Ginecologie va sta închisă 14 zile, timp în care și persoanele care au intrat în contact cu cele infectate cu SARS CoV-2 vor sta în izolare la domiciliu.

MONICA VIRGINIA TEAHA, manager interimar, Spitalul Municipal Beiuș „Am anunțat conducerea Spitalului Județean Oradea și conducerea Serviciului de Ambulanță. Toate cazurile care constituie o urgență vor fi trimise, vor fi direcționate spre Maternitatea Oradea.” 

În ceea ce privește situația pacienților bolnavi de COVID-19, aceștia vor fi direcționați către unitatea sanitară din Oradea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2