Date companie
 
 
 
 

Matinalul efervescent de la Național FM, din curtea Centrului Național Media

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : centrul, curte, national, invitati, nationalfm, media, oana, matinal, gainusa
 

Matinalul Național FM se mută în curtea Centrului Național Media! După o săptămână de matinal în mijlocul turiștilor, pe plaja din Mamaia, acum, Oana Paraschiv si Mihai Găinușă vor trebălui în gospodărie.

OANA PARASCHIV, moderator ”Suntem în căutarea unei gospodării, pentru că nouă ne place pe bogăție, de când am fost la mare săptămâna trecută. Ne-a prins bine aerul, briza ne-a făcut mai energici decât eram, imagineaza-ți! Și ne-am hotărât să nu mai stăm în studio de săptămâna viitoare.”

MIHAI GĂINUȘĂ, moderator ”Pur și simplu, ne mutăm la curte, oameni buni, de luni.”

Oana și Mihai le vor dărui ascultătorilor o săptămâna de radio cu adevărat românească. Că, așa-i place românului să-și înceapă ziua: cu muzică bună, informații comentate în stil efervescent și, de ce nu, cu un pahar de must în mână.

OANA PARASCHIV, moderator ”Uite, chiar acum vorbeam cu Mirela Mateescu, cea care, luni dimineață, vine foarte devreme să ne povestească despre vinuri, ca să începem ziua așa cum trebuie. Îi mai avem pe Florian Rus, Mircea Vintilă, Marcel Pavel. Avem o listă lungă de oameni frumoși. Mai este Paula Seling, Tavi Colen. Dar și Liviu Teodorescu, fetele știu.”

Deci, de luni, de la 7 și până după 10:30, la Național FM transmite din ogradă, muzică voie bună și comentarii, cu invitați de seamă.

AMBIANTA Oana si Mihai ”- O să gătesc, o să dansez, o să vorbesc la radio, o să vedeți dacă ne urmăriți pe Facebook, live, Național FM România, de luni dimineață! - Eu sunt băiatul care aprinde și stinge lumina la sfârșit.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Matinalul efervescent de pe Național FM continuă ( 13 Septembrie 2019 )

  Matinal de zile mari, la Național FM! Matinalul efervescent, transmis, astăzi, de postul de radio care difuzează doar muzică românească de calitate, le-a oferit ascultătorilor și internauților un regal muzical și distracție pe măsură.

 • Noi surprize la matinalul efervescent de pe Național FM, din ogradă ( 12 Septembrie 2019 )

  Matinalul efervescent de la Național FM a venit, astăzi, cu noi surprize! Ascultătorii, dar și internauții care au urmărit transmisiunea în direct, pe Facebook, au avut parte de muzică bună și distracție.

 • Zilele Chitilei, sărbătoare cu invitați de seamă și concert pe stadion ( 8 Septembrie 2019 )

  Zilele Chitilei, sărbătorite cum se cuvine, în acest weekend! Peste 2.000 de oameni s-au adunat pe stadionul din localitate, la concertul susținut artiști cunoscuți, printre care Lora, Bere Gratis, Nicu Paleru, Matilda Pascal Cojocărița...

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Național FM, cu dimineți efervescente la malul mării ( 28 August 2019 )

  Matinal Efervescent, la malul mării! Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, realizatorii emisiunii de dimineață difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, la Național FM, și-au mutat studiourile în mijlocul turiștilor aflați pe plaja din Mamaia.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2