Date companie
 
 
 
 

Matinalul efervescent de la Național FM, din curtea Centrului Național Media

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : centrul, curte, national, invitati, nationalfm, media, oana, matinal, gainusa
 

Matinalul Național FM se mută în curtea Centrului Național Media! După o săptămână de matinal în mijlocul turiștilor, pe plaja din Mamaia, acum, Oana Paraschiv si Mihai Găinușă vor trebălui în gospodărie.

OANA PARASCHIV, moderator ”Suntem în căutarea unei gospodării, pentru că nouă ne place pe bogăție, de când am fost la mare săptămâna trecută. Ne-a prins bine aerul, briza ne-a făcut mai energici decât eram, imagineaza-ți! Și ne-am hotărât să nu mai stăm în studio de săptămâna viitoare.”

MIHAI GĂINUȘĂ, moderator ”Pur și simplu, ne mutăm la curte, oameni buni, de luni.”

Oana și Mihai le vor dărui ascultătorilor o săptămâna de radio cu adevărat românească. Că, așa-i place românului să-și înceapă ziua: cu muzică bună, informații comentate în stil efervescent și, de ce nu, cu un pahar de must în mână.

OANA PARASCHIV, moderator ”Uite, chiar acum vorbeam cu Mirela Mateescu, cea care, luni dimineață, vine foarte devreme să ne povestească despre vinuri, ca să începem ziua așa cum trebuie. Îi mai avem pe Florian Rus, Mircea Vintilă, Marcel Pavel. Avem o listă lungă de oameni frumoși. Mai este Paula Seling, Tavi Colen. Dar și Liviu Teodorescu, fetele știu.”

Deci, de luni, de la 7 și până după 10:30, la Național FM transmite din ogradă, muzică voie bună și comentarii, cu invitați de seamă.

AMBIANTA Oana si Mihai ”- O să gătesc, o să dansez, o să vorbesc la radio, o să vedeți dacă ne urmăriți pe Facebook, live, Național FM România, de luni dimineață! - Eu sunt băiatul care aprinde și stinge lumina la sfârșit.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2