Date companie
 
 
 
 

Matinalul efervescent pleacă din ogradă și revine în studioul Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Septembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mita, bere, gratis, nationalfm, ograda, studio, oana, rednic, matinal, efervescent, gainusa
 

Ultimă zi de distracție în aer liber, pregătiri de mutare în studio! Temperaturile neprietenoase îi alungă pe matinalii efervescenți, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, împreună cu invitații lor, din ograda Centrului Național Media, în studioul Național FM. Oana, Mișu, Miță de la Bere Gratis și Cornelia Rednic au și-au luat bun de la pridvorul din ogradă așa cum se cuvine, cu muzică românească, povești de viață, glume și bucate delicioase.

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM ”Nu a fost o zi scurtă, că de obicei vinerea e zi scurtă. A fost lungă, a fost mai lungă decât celelalte, dar fiindcă am avut niște invitați speciali. ”

CORNELIA REDNIC, interpretă de muzică populară ”M-am simțit foarte bine, pentru că eu chiar mă bucur că voi existați. Eu, când vin aici, găsesc curățenie. Nu găsesc ceea ce se cere acum, puțin mai deocheat. - MUSCA - La voi, lucrurile sunt curate și sunt foarte frumoase și atunci noi, interpreții de muzică populară, cei care ne dorim să facem ceva curat, suntem foarte fericiți când venim aici. ”

MIHAI GEORGESCU, solist Bere Gratis”Dacă lumea a trimis mesaje frumoase, înseamnă că este reverberația a ceea ce am transmis. Ne știm de atât de mulți ani, încât e o bucurie să ne vedem. Ne vedem, așa, ca prieteni.”

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM ”Au fost două săptămâni minunate, în care nu doar că am cunoscut artiști, care mai de care mai talentați, au fost niște oameni extraodinari, pe care i-am descoperit împreună cu ascultătorii noștri.”

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Național FM ”A fost foarte frumos și într-un fel ne pare rău că s-a terminat, dar pe de altă parte, temperaturile ne-au făcut să intrăm la adăpost. ”

OANA PARASCHIV, realizator, Național FM ”Nu știu dacă se aude neapărat melodia de la radio, de acum, ”Lângă tine stau”. Lângă voi o să stăm de luni dimineață, oho, de la 07:00 o să stăm în studio și știu că mulți așteptați să vă întoarceți la rubricile noastre consacrate. ”

De luni, Oana și Mișu vor da tonul matinalului efervescent, de la 7:00, din studioul Național FM.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2