Date companie
 
 
 
 

Medicamente mai ieftine pentru parlamentari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medicamente, parlamentari, ieftine, farmacie, camera, deputatilor
 

Conducerea Camerei Deputaților a decis redeschiderea unei farmacii, care oferă medicamente ieftine pentru demnitari. După șase ani de pauză, parlamentarii vor beneficia din nou de un punct farmaceutic cu prețuri mici, chiar în sediul Legislativului. Un deputat liberal a contestat această decizie, dar răspunsul șefului deputaților, Valeriu Zgonea, a fost dur.

HORIA CRISTIAN, deputat PNL "Eu, clar, vreau să mă delimitez de această lucrare și vreau să subliniez că legea e unică și nu există prețuri mai mici sau favorizante, pentru parlamentarii sau funcționarii de la Parlament."

VALERIU ZGONEA, președinte, Camera Deputaților "Este pentru angajații Camerei Deputaților! Acest punct a existat și este și un cabinet de 23 de ani și nu există beneficiu pentru dumneavoastră și alții. Este bine pentru angajatii dumneavoastră, să nu se mai ducă în oraș pentru o pastilă și este foarte bine ce am făcut pentru ei, că beneficiați și dumneavoastră și beneficiază și jurnaliștii, toată lumea care e aici!"

Farmacia va asigura medicamentele de maximă urgență, reduse cu 10-20% fațã de prețul pieței. În plus, orice medicament care lipsește din farmacia Parlamentului poate fi adus în cel mult patru ore.

VOX "- N-aș vedea de ce ar fi o problemă! - Vi se întâmplă să aveți nevoie de o aspirină sau de un nurofen? - De multe ori, o durere de măsea, ba de stomac. - Și ce ați făcut? - Am suportat, până am putut pleca în oraș!"

VOX "- E un lucru normal, nu este nimic ieșit din comun. - Vi s-a întâmplat să vă doară capul și să n-aveți de unde să luați o aspirină? - Chiar dacă nu mi s-ar fi întâmplat, e un lucru normal, există și un cabinet stomatologic la Parlament!"

LUDOVIC ORBAN, deputat PNL "- Sunt mulți care au dureri de cap, în ce mă privește pe mine n-am dureri de cap, dar e util. - Aveți colegi bolnavi, care ar avea nevoie să-și cumpere? - N-aș vrea să comit indiscreții, despre colegii mei!"

Decizia Parlamentului nu a rămas fără ecou, în rândurile pacienților. Vicepreședintele unei organizații a pacienților cu afecțiuni cronice, Iulian Petre, a declarat că așteaptă o hotărâre a Legislativului, prin care și bolnavii de rând să beneficieze de medicamente la preț redus.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2