Date companie
 
 
 
 

Medicii chemați să salveze victima unei agresiuni au încurcat adresa

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, medici, murit, ambulanta, barbat, ajutor, strada, tecuci, primul
 

Scandal în Tecuci, după ce un bărbat de 53 de ani a murit în stradă, după o bătaie cu un vecin. Ambulanța chemată de urgență de rudele sale a greșit însă adresa. În loc să vină pe strada 1 Mai, unde a avut loc încăierarea, a ajuns pe strada 9 Mai, aflată la doi kilometri distanță. Echipajul de pe ambulanță a sosit în cele din urmă la locul incidentului, dar bărbatul agresat murise deja.

VOX "Inculpatul i-a aplicat o lovitură, a proiectat-o pe un pavaj de piatră. În urma leziunilor, victima a decedat la foarte scurt timp."

Rudele victimei acuză acum cadrele medicale că au întârziat acordarea primului ajutor și susțin că bărbatul putea fi salvat, dacă Ambulanța ajungea la timp. De cealaltă parte, medicii spun că oricum nu-l mai puteau ajuta pe bărbat, nici dacă veneau mai devreme.

VOX "Pe GPS au fost șapte minute. E adevărat că a fost o mică confuzie, dar asta nu fost decât să întârzie cu unu-două minute intervenția. Era fără semne vitale, cu sânge pe ureche, semn de fractură de bază de craniu cu traumatism cranio-cerebral foarte puternic."

Poliția a demarat o anchetă, iar agresorul a fost plasat în arestat la domiciliu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2