Date companie
 
 
 
 

Medicii de familie au semnat contractele cu C.N.A.S.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, medici, contracte, familie, CNAS
 

Răsturnare de situație în războiul dintre medicii de familie și Casa Națională de Asigurări de Sănătate! Medicii au anunțat că renunță la proteste și vor semna noile contracte cu CNAS, deși nu au primit majorarea cu 30% a bugetului pentru cabinete.

prin telefon: RODICA TĂNĂSESCU, fost președinte A.M.F.P.R. "Considerãm cã a durat prea mult, prea multã nepãsare din partea decidentilor, prea multe jigniri din partea CNAS, prea multã manipulare si santaj din partea CNAS si din respect pentru pacientii nostri, pentru cã noi nu-i considerãm doar plãtitori de asigurãri."

În semn de protest față de acuzele aduse de președintele CNAS medicilor de familie, atât Rodica Tănăsescu, președinta Societății de medicină a familiei, cât și Doina Mihăilă, președintele Patronatului medicilor de familie, au demisionat. Lucian Duță a ținut, însă, să le mulțumească medicilor care au semnat contractele.

LUCIAN DUȚĂ, președinte C.N.A.S. "În primul rând, scuze pacientilor care au avut de suferit, din pãcate, în ultimele douã sãptãmâni. Toate acuzele se adreseazã celor care fraudeazã sistemul si nu acelor medici majoritari care sunt corecti."

Cât despre despăgubirea pacienților care au plătit mai mult pentru medicamente, în ultimele zile, președintele C.N.A.S., Lucian Duță, a precizat că nu știe să existe un cadru juridic prin care aceștia să poată primi banii înapoi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2