Date companie
 
 
 
 

Medicii din Spitalul Județean Galați, acuzați de neglijență

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, medici, malpraxis, moarte, cap, operat, tumoare, suspecta, oncologie, hematom, anchta, dsp. procurori
 

Grave acuzații de malpraxis la adresa unor medici din Spitalul Județean Galați! O femeie susține că soțul ei a murit cu zile, din cauză că nu i-au fost acordate îngrijirile necesare. Bărbatul, în vîrsta de 57 de ani, era internat în Secția de Oncologie din cauza unei tumori maligne. El suferise o intervenție chirurgicală și, din cauză că se mișca greoi, ar fi căzut, susține soția, în baia salonului si s-ar fi lovit la cap. Femeia spune că omul ei a fost externat a doua zi fără să i se facă vreun consult după căzătură.

CATINCA IONESCU, soția ”A zis ca să il iau acasă, că este agitat. Luați-l așa! Când am ajuns acasă și l-am dezbrăcat, era tot vânat, așa, și la cap, că se cunoștea, vorba aia.”

Acasă, omului i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital, unde un neurochirurg a decis să îl opereze fără întârziere.

CATINCA IONESCU, soția ”L-am adus de urgență, i-a făcut un tomograf, a văzut că are sânge în creier, un hematom, și l-a operat de urgență. Mi-a spus domnul doctor că nu i se trage hematomul de la tumoare, ci de la căzătura asta.”

Bolnavul s-a stins la câteva ore după intervenția chirurgicală la care a fost supus.

VOX  ”- Neglijență! Neglijență! - Cereți daune spitalului? - Da, depunem la parchet și urmeaza procedurile.”

În urma reclamației rudelor pacientului, conducerea Spitalului Județean Galați a dipus o anchetă internă.

LUCICA GRIGORICĂ, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Galați ”Întâi trebuie să facem și dovada că a căzut, că există o complicație a acelei căzături, că nu a fost lovit. Nu știu, trebuie discutat! Vom ancheta si vom vedea.”

De asemenea, procurorii anchetează cazul de moarte suspectă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2