Date companie
 
 
 
 

Medicii din Spitalul Județean Galați, acuzați de neglijență

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, spital, medici, malpraxis, moarte, cap, operat, tumoare, suspecta, oncologie, hematom, anchta, dsp. procurori
 

Grave acuzații de malpraxis la adresa unor medici din Spitalul Județean Galați! O femeie susține că soțul ei a murit cu zile, din cauză că nu i-au fost acordate îngrijirile necesare. Bărbatul, în vîrsta de 57 de ani, era internat în Secția de Oncologie din cauza unei tumori maligne. El suferise o intervenție chirurgicală și, din cauză că se mișca greoi, ar fi căzut, susține soția, în baia salonului si s-ar fi lovit la cap. Femeia spune că omul ei a fost externat a doua zi fără să i se facă vreun consult după căzătură.

CATINCA IONESCU, soția ”A zis ca să il iau acasă, că este agitat. Luați-l așa! Când am ajuns acasă și l-am dezbrăcat, era tot vânat, așa, și la cap, că se cunoștea, vorba aia.”

Acasă, omului i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital, unde un neurochirurg a decis să îl opereze fără întârziere.

CATINCA IONESCU, soția ”L-am adus de urgență, i-a făcut un tomograf, a văzut că are sânge în creier, un hematom, și l-a operat de urgență. Mi-a spus domnul doctor că nu i se trage hematomul de la tumoare, ci de la căzătura asta.”

Bolnavul s-a stins la câteva ore după intervenția chirurgicală la care a fost supus.

VOX  ”- Neglijență! Neglijență! - Cereți daune spitalului? - Da, depunem la parchet și urmeaza procedurile.”

În urma reclamației rudelor pacientului, conducerea Spitalului Județean Galați a dipus o anchetă internă.

LUCICA GRIGORICĂ, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Galați ”Întâi trebuie să facem și dovada că a căzut, că există o complicație a acelei căzături, că nu a fost lovit. Nu știu, trebuie discutat! Vom ancheta si vom vedea.”

De asemenea, procurorii anchetează cazul de moarte suspectă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Heliport medical, la Spitalul Universitar de Urgență ( 3 Decembrie 2019 )

  Premieră în București! Un heliport dedicat în totalitate îngrijirii medicale de urgentă a pacientului critic a fost inaugurat, astăzi, la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală. Heliportul a fost amenajat pe acoperișul Blocului Operator Central. 

 • Povestea românului Răzvan Popa, specialist în logistică la Médecins Sans Frontières ( 30 Noiembrie 2019 )

  Medicina se face și cu sufletul! O spun cadrele medicale, dar și angajații auxialiari implicați în misiunile umanitare ale organizației Médecins Sans Frontières, cunoscută și sub numele de Medicii fără Frontiere, desfășurate...

 • Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost arestat, ancheta merge mai departe ( 20 Noiembrie 2019 )

  Patronul firmei care s-a ocupat de dezinsecția apartamentelor din blocul din Timișoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile! Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă și trafic...

 • Decese și oameni internați în spital, în urma deratizării efectuate într-un bloc ( 18 Noiembrie 2019 )

  Alertă, la Timișoara! Doi copii și mama unuia dintre ei au murit la câteva ore distanță, după ce în bloc ar fi avut loc o deratizare. Alți 18 locatari din bloc, între care și copii, au ajuns în stare gravă la spital. Seria nenorocirilor...

 • A fost testat primul heliport funcțional al spitalului Universitar din București ( 14 Noiembrie 2019 )

  Primul heliport funcțional al Spitalului Universitar din Capitală a fost testat înainte de a fi deschis. Un elicopter a survolat unitatea spitalicească și s-a apropiat suficient de mult de construcție, pentru a stabili traseul optim de aterizare. Tot cu această ocazie s-a testat și balizajul. Elicopterul nu a atins platforma heliportului, dar a coborât foarte aproape. Testele au durat o oră și jumătate. Piloții au inspectat și cele două culoare de zbor, de zi și de noapte.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2